Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İtiraf Köşesi

Hadi bir itiraf da benden gelsin fazla hayal kurarım, ama bu pek de normal durum değil psikolojide ismi bile var maladaptive daydreaming ismiyle. Hani devamlı aklın başka yerlerde olması, sürekli kafadan dizi film çevirmek vs.
Bu bende de var ne yazık ki. Baş etmesi gerçekten zorlayıcı.
Bende de var. Hatta konusunu açmıştım. Bazen 5-6 saat meşgul durumuna düşüyorum.
 
Bu bende de var ne yazık ki. Baş etmesi gerçekten zorlayıcı.
MD olduğuna emin misin? Zira ben bunu anlattığımda bende de var galiba diyen çok da basitçe fazla hayal kurmak değil çok daha değişik bir şey :D. Mesela hayal kurarken odaklanmak için kendi kendine hızlıca yürümek veya kalemi atıp tutmak gibi şeyleri de içeriyor. Çocukken böylr bir şey sadece ben de ve kardeşimde var zannederdim. Ama bir tür M. Night filmi ana karakteri olma olasılığımın yüksek olmadığını düşündüğümde araştırdım ve ulaştığım sonuç buydu.

Bende de var. Hatta konusunu açmıştım. Bazen 5-6 saat meşgul durumuna düşüyorum.
İlginç, bir bakayım konuna. Zaten benim gözlemlediğim buna sahip olanlar genelde oyun anime fantastik eser gibi şeylere düşkün olmaya daha fazla meyil gösteriyorlar.



İtiraflara şöyle bi baktım da forum çok saf masum lan, hiç böyle sıra dışı ürkütücü şeyler yok
Ürkütücü şeyleri olan olsa da öyle burada açık edeceğini zannetmiyorum. İnternette anonimliğin bir avantajı olsa da internet de kendi içinde bir topluluk oluşturdı ve gerçek hayattaki kimi tabular buraya da sirayet etti.
 
Köpeklerden korkunca istemsiz şekilde onlarla sohbet ediyorum :artiz: Bay köpek acaba peşimden gelmeyi bırakır mısınız ? Yanlış anlamayın yani çok tatlısınız ama ben korkuyorum :artiz: Tuhaf şekilde beni cidden anlıyorlarmış gibi hissediyorum xd
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık