Deme bunu, aklıma çok sexi şeyler geliyo.Ayıpsın. Tuhaf fetişlerim de vardır mesela.
Deme bunu, aklıma çok sexi şeyler geliyo.Ayıpsın. Tuhaf fetişlerim de vardır mesela.
Ayak fetişi gibi mi?Deme bunu, aklıma çok sexi şeyler geliyo.
Söz konusu sen olunca ayak sıradanlaşıyo.Ayak fetişi gibi mi?
Bak beni cidden tanımışın. Bu kadar basit ve zararsız şeyler pek ilgimi çekmiyor.Söz konusu sen olunca ayak sıradanlaşıyo.
Tabi ki insan olmadığını biliyorum.Bak beni cidden tanımışın. Bu kadar basit ve zararsız şeyler pek ilgimi çekmiyor.
"Bir anda öyle kötülükler geçirebilirim ki kafamdan, ne düşüncem hepsini kavramaya yeter, ne hayal gücüm biçimlendirmeye, ne de zamanım gerçekleştirmeye." William Shakespeare / Hamlet (İş Bankası yayınları)Sinirlendiğimde kafamdan geçen fikirlerden korkuyorum. İçimde canavar varmış gibi hissettiriyor.
İntp'ydi galiba. Birkaç defa yaptım o testi öylesine. Pek inanmıyorum böyle testlere ama sonunun hiç fj'li çıktığını hatırlamıyorum."Bir anda öyle kötülükler geçirebilirim ki kafamdan, ne düşüncem hepsini kavramaya yeter, ne hayal gücüm biçimlendirmeye, ne de zamanım gerçekleştirmeye." William Shakespeare / Hamlet (İş Bankası yayınları)
Merak ettim bende de var bu. Acaba kişilik tipin infj mi?
Ben deKendi kendime konuşmayı bir düşünce modeli olarak kullanmayı çok seviyorum ve çok kullanırım.
Çikolatalı süt jelibon kinder sürpriz.Arada marketten çikolatalı süt alıp içiyorum
Hadi bir itiraf da benden gelsin fazla hayal kurarım, ama bu pek de normal durum değil psikolojide ismi bile var maladaptive daydreaming ismiyle. Hani devamlı aklın başka yerlerde olması, sürekli kafadan dizi film çevirmek vs.