Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İtiraf Köşesi

MD olduğuna emin misin? Zira ben bunu anlattığımda bende de var galiba diyen çok da basitçe fazla hayal kurmak değil çok daha değişik bir şey :D. Mesela hayal kurarken odaklanmak için kendi kendine hızlıca yürümek veya kalemi atıp tutmak gibi şeyleri de içeriyor. Çocukken böylr bir şey sadece ben de ve kardeşimde var zannederdim. Ama bir tür M. Night filmi ana karakteri olma olasılığımın yüksek olmadığını düşündüğümde araştırdım ve ulaştığım sonuç buydu.
Kalem yerine cetvel, tarak ya da deodorant şişesi sallıyordum ben. Zart zurt yere düşürüp sonra da evdekilerden azar işitiyordum bi de. Son 6-7 yıldır falan yapmıyorum ama. Hayal atağı gelince onun yerine çıkıp yürüyorum artık.
 
Birine sinirlendiğimde veya o kişiden hoşlanmadığımda o kişiyle aşırı gıcık şekilde konuşup,karşımdakini sinirden deliye döndürmeye bayılıyorum.Çok garip bir mutluluk veriyor :gamyon: O sinirden köpürürken ben karşısında sakince gülümsüyor oluyorum xd
İtiraflara şöyle bi baktım da forum çok saf masum lan, hiç böyle sıra dışı ürkütücü şeyler yok.
Bence bu ürkütücü olmasa da itiraf sayılabilir :D
 
Yaratıcı ama senden daha sert şeyler beklerdim.
Al sana ürkütücü itiraf.

Geçen sene eve gelirken iki çocuk top oynuyordu, top alan dışına çıktı. Abi göndersene dediler ama tam vuramadım topu olması gereken yere gönderemedim neyse yoluma giderken bacağım şey de dedim.

Sonra bunun üzerine çocuklardan birisi he he öyle dedi


Ben ise güldüm ve iyi oyunlar dedim yoluma devam ettim..

Ama içimde fırtınalat koptu. Geri dönüp o çocuğa sen kimle alay ediyorsın diye kafasını tutup duvara vurarak parçalamayı falan hayal ettim.

Neyse gerçekten yapacağımdan değil verdiğim tepkinin alakası yoktu bile zaten. Ama çocuğa bu kadar sinirlenmek ve böyle bir şeyi hayal etmek de ne bilem.... Kavgacı birisi değilim hiç kavga da etmedim kardeşimle kavga ettiğimde canı en az acısın diye tutup omzuna falan vururdum ama gene de...
 
Kalem yerine cetvel, tarak ya da deodorant şişesi sallıyordum ben. Zart zurt yere düşürüp sonra da evdekilerden azar işitiyordum bi de. Son 6-7 yıldır falan yapmıyorum ama. Hayal atağı gelince onun yerine çıkıp yürüyorum artık.
Aynen kalem olması şart değiş ne olırsa. Tarak telefon vs.


Hala hayal kurar mısın peki dolaşmaya çıktığında falan?
 
Lisedeyken kalemi parmaklarda çevirme hareketi vardır ya hani; onu bir üst seviyeye cıkarıp normal parmagı cevirme hareketin baslangıcındaki gibi işaret ve baş parmaklarım arasında kalemi tutarken tavana kadar kalemi dönerek fırlatıp aynı şekilde başlangıç pozisyonunda yakalıyordum. Sonrada çevirmeye devam ediyodum. Ama neden yapıyordum bir fikrim yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık