6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası var, adı da 'ısrarlı takip suçu'.Ama seyahat serbestisi olduğu için birini takip etmenin tam olarak bir cezası yoktur mesela.
6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası var, adı da 'ısrarlı takip suçu'.Ama seyahat serbestisi olduğu için birini takip etmenin tam olarak bir cezası yoktur mesela.
Yok çok tehlikeli yerlere gider ben diyeyim de ben uzaktan izliyorum şu an bile riskliyken tabi gene Smo'ya bağlı.Bence bir din konusu açalım da rahatlayalım. :/
@Chibi Şeytan aka çılgın mümineyi zor tutuyoruz önce atayıst sonra mezhep avına çıkacak açıldığı zamanBence bir din konusu açalım da rahatlayalım. :/
Hayır ben sus konuşma demiyorum ki. Sen yukarıda bahsettiğin şeyleri yapmazsan beni taciz etmiş olmazsın. Bu konuşma hakkını elinden almıyor. İfade zaten kısıtlanabilecek bir şey değil. İnsan göz hareketleri ya da el hareketleriyle en ufak bir bakış ile bir şeyler ifade edebilir. İfade özgürlüğünü zaten kısıtlayamazsın. Ama ifade özgürlüğü adı altında suç işleniyorsa bunun cezası olmalıdır. Sizin dediğinize göre hiçbir ifadenin cezası olamaz.Ben seni sürekli @Alpamis diye etkiketleyip, hiçbir şey yazmayarak da taciz edebiliri. Bir kişiyi sürekli günaydın yazarak da taciz edebiliri. O zaman da kimse konuşmasın mesaj atmasın mı diyeceksin? Bir kişiyi sürekli "yakışıklı/güzel olmuşsun" diyerek de taciz edebilirim. Susup oturalım o zaman, zira konuşma hakkımız da suistimal edilerek insanlar taciz edilebiliyormuş mu diyeceksin?
Cevabı hazır.Bence bir din konusu açalım da rahatlayalım. :/
Hayır.
Türkiye'de Deprem yazmıyor muydu başlıkta? Tam olarak anlayamadım Ukrayna ve Rusya savaşı ile alakasını.O karikatür Fransız hükümetini eleştirme adına ironik bir karikatürmüş. Ukrayna ve Rusya savaşı ile alakalıymış, direkt olarak bize saldırmak için çizilmemiş.
Kimse tanımlayamamış dedin, o zaman sen tanımla dediler ve sen de tamam kendimce tanımlayayım dedin ve tanımların.Farklı bir şey yazacağımı iddia etmediğim gibi, tanımlanabilmişten kasıt, ifade özgürlüğünün tam olarak ne olduğu konusunda herkesin hemfikir olamamasıdan bahsettim. Ekstra olarak,
Bu alıntı da gayet açık duruyor?
Ukrayna için tank gönderme muhabbeti olmuş herhalde, ona göndermeymiş. Ne kadar doğru bilemeyeceğim.Türkiye'de Deprem yazmıyor muydu başlıkta? Tam olarak anlayamadım Ukrayna ve Rusya savaşı ile alakasını.
Şimdi bu karikatür olayıyla ilgili fikrimi söyleyeyim.Kuran yakma da böyle bir şey değil miydi zaten? Ya da Fransız Dergisinden çıkan tanka gerek yokmuş deprem yeterli şeklinde yaptıkları çizimin bundan farkı yok mu sanıyorsun?