Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Hisokanın g.tü öyle kalkık ki avcı sınavına girip millete puan veriyordu kendini bir bk sanıyordu. Çok aefedersin karınca ne ki diyen adamdır. Meruemden tek yer, pitouyu ve diğerleri çıtır çerez niyetine gider.

Chrollu rüştünü çoktan ispat etti, en basiti diyeyim sana adam 2 Zoldyck aile üyesi ile dövüşürken yeteneklerini çalmaya çalışıyor böyle deli dehşet bir kjarakter.

Ben sapık hisokayı da severim fakat Chrollo ayarında değil hiç de olmadı. Yine de bu gemide bir kaç hayalet daha ölür.
Togaşi buna giden yolu yaptı/yapıyor. Mangada (357), Hisoka'nın bu bölümünde gösteriyor. Chrollo kendisini kollasın :D :p

Son düzenleme:
Chrollo nün iki Zoldyck ile yaptığı dövüş gerçek bir dövüş değildi. Öncesinde mafyayı öldürmesi için Illumi yi tutmuştu, o işini yapana kadar yaptığı bir çeşit denemeydi. Zamana karşı bir çeşit hayatta kalma mücadelesi gibi. İki tarafta tam manasıyla ölümüne savaşmıyordu ve en önemlisi geleceği görme gücünü kullanıyordu. Adam zaten ölmeyeceğini ve bitirilmeyeceğini biliyordu. Oradaki bir çeşit al ver yapıp seviye gösterme sahnesiydi. Chrollo ya haddinden fazla yaradı. Buna rağmen normal şartlarda da Chrollo Hisoka dan biraz olsun daha güçlüdür bence.

diğer güçlerle karşılaştırılınca hisokanın basit görünen kolay anlaşılabilir bir gücü var diye çok küçümsüyorsunuz hisokayı. bi netero bi zeno falan değil belki ama . crollo,ilumi,hisoka bunlar aynı ligin oyuncuları bence. 3 ü arasında geçen her 1vs1 de herbirinin de kazanma şansı var. crollo o kadar hazırlık yapmasa doğaçlama dövüşse, hisokanın canlı ve anlık analizde çok iyi olduğu için kazanabilirdi ama zamanlı planlı hazırlık süresi olan bi savaşta hisokanın hiç şansı yoktu bunu da gördük zaten. şu ölünce nen güçlenmesi olayı netleşince hisoka yeni seviyelere çıkabilir. ki dirilir dirilmez adam parmak kol falan yaptı şak diye. bu 3 lüden güçlü olan çok az karakter var seride. hayalet takım içinde de crollo dışında hisokayı 1 vs 1 de hiçbiri alamaz. yaşasa belki tamemen güce dayalı yeteneğinden dolayı uwo alırdı ama oda çok zorlanırdı bence.

Zeno dedemi yenemeyen adam Kuroro'yu yenemez. Zoldyck dövüşünde Kuroro, Zeno dedeme 1 v 1 atsak kim kazanırdı diye sorduğunda Zeno dedem Kuroro'nun öldürme niyetiyle dövüştüğün de kendisinin yenileceğini ima ediyor.
Bence orda zeno mütevazi takılıyor. crollo nun yeteneğine bi jest gibi düşünüyorum. yoksa gördüğümüz bildiğimiz crollo da zeno netero liginde değil. zeki ilginç bir gücü var yetenekli ama bu zenolar neterolar aşmış adamlar. zenoyu yenecek adam zaten crolloya orta zorluk atar. crolloda hisokada illumi de onlar seviyesine çıkamaz lar hiç bir zaman. o seviyelere çıkma potansiyeli olanlar şuanki genç nesil kurapika killua vs .

Zeno dedemi yenemeyen adam Kuroro'yu yenemez. Zoldyck dövüşünde Kuroro, Zeno dedeme 1 v 1 atsak kim kazanırdı diye sorduğunda Zeno dedem Kuroro'nun öldürme niyetiyle dövüştüğün de kendisinin yenileceğini ima ediyor.
Tam çeviriyi hatırlamıyorum ama doğrudan sen kazanırdın demiyordu sanki,eğer öldürmek için dövüşseydin şansın olabilirdi manasında konuşuyordu.Yani eğer Chrollo yetenek çalmak için savaşırsa Zeno'yu yenemez ama doğrudan öldürmek için savaşırsa yenebilir.Birde ikisi de birbirinin yeteneklerinden bihaber,eğer Chrollo Zeno'nun Nen yeteneğinden haberdar olsa ona göre savaşa hazırlık yapıp kazanma olanağını artırabilir.
Bence orda zeno mütevazi takılıyor. crollo nun yeteneğine bi jest gibi düşünüyorum. yoksa gördüğümüz bildiğimiz crollo da zeno netero liginde değil. zeki ilginç bir gücü var yetenekli ama bu zenolar neterolar aşmış adamlar. zenoyu yenecek adam zaten crolloya orta zorluk atar. crolloda hisokada illumi de onlar seviyesine çıkamaz lar hiç bir zaman. o seviyelere çıkma potansiyeli olanlar şuanki genç nesil kurapika killua vs .
Zeno'yu fazla abartmayalım,Chrollo gayet de Zeno ayarı bir karakter.Zeno-Netero liginde değil demişsin ama Zeno ile Netero aynı ligde değil ki?Zeno Netero'yu anlatırken kendisi söylüyor kendisinden çok çok daha güçlü olduğunu.

Netero tabii ki değildir de Zeno'ya uygun kaçabilir belkim. Çünkü iki ihtimali de değerlendirdi Zeno dedem. Dürüst olmuştur diye düşünüyorum. 🙄

Tam çeviriyi hatırlamıyorum ama doğrudan sen kazanırdın demiyordu sanki,eğer öldürmek için dövüşseydin şansın olabilirdi manasında konuşuyordu.Yani eğer Chrollo yetenek çalmak için savaşırsa Zeno'yu yenemez ama doğrudan öldürmek için savaşırsa yenebilir.Birde ikisi de birbirinin yeteneklerinden bihaber,eğer Chrollo Zeno'nun Nen yeteneğinden haberdar olsa ona göre savaşa hazırlık yapıp kazanma olanağını artırabilir.
Aynen. Önce odada ki gibi dövüş sergilerse " Ben kazanırdım." diyor. İşte çalmak için uğraşırsa diye. Sonrasında " Tabii öldürmek için savaşsaydın o zaman işler değişirdi." diyor. Bence yenilme ihtimalini görmesi bile Kuroro'nun Zeno'ya yakın/denk olduğunu gösterir.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 9)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık