Size inat ölmeyecek ve yükselmeye devam edecek. Togashi iyi ki vazgeçmiyor karakterden.
Size inat ölmeyecek ve yükselmeye devam edecek. Togashi iyi ki vazgeçmiyor karakterden.
Umarım Kuroro daha fazla dostu ölmeden kendi ile beraber imha eder bu sapığı. Adamın yaşadığı hayatın boktanlığı başlı başına bir dram. Ölüm kurtuluş olacak reise. Çocukluk aşkı Pakunoda'nın anısına 9. numarayı boş bırakması ile yine ağlattı zaten bu sayı. Bi Kuroro'ya bak bi de şu uçkuruna düşkün hedonist sapığa.
Chrollo feci bilendi,Bonolenov da söylüyor kendi başına Hisoka'yı öldürmek istiyor diye.Hatta hazine niteliğinde bir güç çaldığından bahsediyor Chrollo'nun.Ama Hisoka'da boş adam değil adam harbi avcı, eğer tek başına yakalarsa bir kaç takım üyesini daha indirir, bakalım nolacak..Umarım Kuroro daha fazla dostu ölmeden kendi ile beraber imha eder bu sapığı. Adamın yaşadığı hayatın boktanlığı başlı başına bir dram. Ölüm kurtuluş olacak reise. Çocukluk aşkı Pakunoda'nın anısına 9. numarayı boş bırakması ile yine ağlattı zaten bu sayı. Bi Kuroro'ya bak bi de şu uçkuruna düşkün hedonist sapığa.
Yani Chrollo ile son bir kez temiz bir vs atıp ölse hayrına olur karakterin. Yani hayatta geri getirmesi karakteri sanki süründürüyormuş gibi hissettiriyor.Umarım Kuroro daha fazla dostu ölmeden kendi ile beraber imha eder bu sapığı. Adamın yaşadığı hayatın boktanlığı başlı başına bir dram. Ölüm kurtuluş olacak reise. Çocukluk aşkı Pakunoda'nın anısına 9. numarayı boş bırakması ile yine ağlattı zaten bu sayı. Bi Kuroro'ya bak bi de şu uçkuruna düşkün hedonist sapığa.
Hisoka hâlâ Chrollo'yu yenebileceğini düşünüyor. Yenildiği savaşta yerim dardıya getiriyor lafı. Yani, kendisinin belirleyeceği ve kimsenin olmadığı bir yerde savaşmalıydım gibisinden konuşuyor.Feitan Hisokayi boka sokar çıkarır, phinks keza öyle diğerleri ona karşı sıkıntılı
Shalnark ise 1vs1 dövüşte böyle bir şekilde ölmesi mümkün değildi.
Nen ve Hatsulari yoktu, son panelde bak dostum ona diyor gemide bu işi hallederiz diyor.
Size söylediğim şeyi anlamadınız, çaldığı gücü istediği anda geri verebiliyordur.
Takımına bu aldıklarını geri vermek için kakin gemisini seçmişti fakat o sirada kortopi ve shalnark nen ve hatsu olmadığından bir anda basit bir insan gibi öldüler.
Kortopi öyle böyle elbet yenilir hisoka dengi değil fakat shalnark hisokayi orada 2 dakka oyalasa arkadan bizim iğneci eleman gelecek 2vs1 e dönüşecek.
Ben hisokayi küçümsemiyorum, rakipleri büyük.
Hayalet takiminin bazi üyelerini yener, bazi üyeleri onu yener.
Chrollo ile 1vs1 de dünyada ve galaksi de attığı her vs yi kaybeder.
Hisokanın g.tü öyle kalkık ki avcı sınavına girip millete puan veriyordu kendini bir bk sanıyordu. Çok aefedersin karınca ne ki diyen adamdır. Meruemden tek yer, pitouyu ve diğerleri çıtır çerez niyetine gider.Hisoka hâlâ Chrollo'yu yenebileceğini düşünüyor. Yenildiği savaşta yerim dardıya getiriyor lafı. Yani, kendisinin belirleyeceği ve kimsenin olmadığı bir yerde savaşmalıydım gibisinden konuşuyor.