Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Tam çeviriyi hatırlamıyorum ama doğrudan sen kazanırdın demiyordu sanki,eğer öldürmek için dövüşseydin şansın olabilirdi manasında konuşuyordu.Yani eğer Chrollo yetenek çalmak için savaşırsa Zeno'yu yenemez ama doğrudan öldürmek için savaşırsa yenebilir.Birde ikisi de birbirinin yeteneklerinden bihaber,eğer Chrollo Zeno'nun Nen yeteneğinden haberdar olsa ona göre savaşa hazırlık yapıp kazanma olanağını artırabilir.

Zeno'yu fazla abartmayalım,Chrollo gayet de Zeno ayarı bir karakter.Zeno-Netero liginde değil demişsin ama Zeno ile Netero aynı ligde değil ki?Zeno Netero'yu anlatırken kendisi söylüyor kendisinden çok çok daha güçlü olduğunu.
Abartmayalım dediğin adam zoldycklerin başı. Yanlış hatırlamıyorsam zenonun babası neteroyla yakın yaşlarda ve neteroyu tokatlıyordu yada denk di sanırım. Zenoda o genlerden o eğitimlerden gelen bi karakter.Ki netero 10 sa zeno 9,9.5 dur. Crollo hisoka illumi vs nin çıkacağı seviye en fazla 8 olur gibi düşünüyorum. O 9 üstüne de dediğim gibi yeni genç nesilden çıkabilen olur anca.

Abartmayalım dediğin adam zoldycklerin başı. Yanlış hatırlamıyorsam zenonun babası neteroyla yakın yaşlarda ve neteroyu tokatlıyordu yada denk di sanırım. Zenoda o genlerden o eğitimlerden gelen bi karakter.Ki netero 10 sa zeno 9,9.5 dur. Crollo hisoka illumi vs nin çıkacağı seviye en fazla 8 olur gibi düşünüyorum. O 9 üstüne de dediğim gibi yeni genç nesilden çıkabilen olur anca.
Hayır Zoldyck'lerin başı değil,olsa bile ne alaka?Bahsettiğin kişi Maha Zoldyck.Zeno'nun babası değil dedesi ve Netero'yu tokatlama gibi bir durum yok.Sadece dedesinin öldüremediği tek kişinin Netero olduğunu söylüyor ki bunları söylediği sahnede kendisi de belirtiyor Netero ile kendi arasında uçurum olduğunu.

Hisoka gibi azılı bir suçlu birinci katta keyfine göre dolanıyor avcılar ve Kakin ordusunun muhtemelen haberi bile yok eğer bir prens veya kralın davetiyle orada değilse büyük bir eksi yazar vip alanların güvenliğini bunlar sağlıyor çünkü. Tek başına kaldığı ilk an Bono birinci kata ulaşır ulaşmaz dönüştüğü kişiyi değiştirmeliydi, Hisoka kılığında Hisoka'yı arıyor sonra da gidip Hisoka'nın tanıması muhtemel bir karakter olan Owl'a dönüşüyor. Zetsudaki adamı sezen Hisoka da anlayamadı ne hikmetse tanıdık bir aura sahibi tarafından izlendiğini göründüğü kadarıyla.Hazine ile Hisoka'yı tamamen ortadan kaldırmanın alakası nedir anlayamadım Hisoka'yı yenmek için yeni bir şeylere ihtiyaç yok ki ayrıca Hisoka'nın ölümünü Shalnark onayladıktan sonra ona gemiye binip hazineyi çalmaktan bahsetti Chrollo.
Bir de madem Bono, Phinks takımının Hisoka'nın icabına bakmasını istiyor onları arayıp edindiğin bilgileri paylaşsa ya hem onlar da ona mafya ile ittifak kurduklarını söyler Lynch ve Zakuro ile uğraşmak zorunda kalmazdı. Bir de karakterlerin sürekli sahne dışında ölmesinden gına geldi gürültü patırdı yapmadan sivillerin ortasında öldürüyor bir de saklıyor ama bunu nasıl yaptığını göremiyoruz mesela cesedi bir nesneye dönüştürmüşse sıkıntısız çözer ama böyle bir gücü var mı bilemiyoruz. Benjamin ve adamlarının da diğer prensler ezilmesin diye kısılması da can sıkmaya başladı Benjamin gibi bir adamın siviller içerisinde de bir sürü adamı olması lazım ama Halkenburg'a suikast yapmaya stratejistini yolluyor askeri avukat olması yeterli bir neden değil bence. Üstelik suikast nen ile de yapılmıyor hani Balsamico'nun çok uygun bir tekniği olur desek.Keza Benjamin'in adamlarına Tsubone'nin gözlüğü gibi üniformalarına düğme şeklinde kamera taktırsa birçok problemi de çözecekler ama bahsi bile geçmedi tek akla makul gelen açıklama jammerlar falan olur herhalde.

Togaşi buna giden yolu yaptı/yapıyor. Mangada (357), Hisoka'nın bu bölümünde gösteriyor. Chrollo kendisini kollasın :D :p
Kardeşim mevcutta adamların yaptığı Vs ler belli. Hisoka'nın Vs'leri belli.

Hisoka hiç bir zaman Chrollo seviyesinde bir karakter olamayacak en basiti Chrollada yetenek sınırı yok adamdan herşey çıkabilir. Kaldı ki Hisokadan 5 kat falan daha zeki.
Hisoka gitsin hizmetçi, özürlü falan yensin.

Hisokanın kendisi de diyor zaten, Chrollo seviyesindeki bir adamla dövüşemem aklum kesmeyi diye :D

Yani Hisokayı da severim de, seviyeler arasında uçurum var.

Hayır Zoldyck'lerin başı değil,olsa bile ne alaka?Bahsettiğin kişi Maha Zoldyck.Zeno'nun babası değil dedesi ve Netero'yu tokatlama gibi bir durum yok.Sadece dedesinin öldüremediği tek kişinin Netero olduğunu söylüyor ki bunları söylediği sahnede kendisi de belirtiyor Netero ile kendi arasında uçurum olduğunu.
Bu arada japoncası çok belirsiz bir cümleymiş. İngilizcede direkt dövüş varmış gibi bahsediyor Zeno ama asıl japoncasında yaşlarını kıyaslıyor diyenlerde çok. Yani dövüş konusundamı onları kıyaslıyor hangisi daha yaşlı konusunda mı orasını mangaka bilerek belirsiz bırakmış deniliyor. ingilizcesinde ise çeviri direkt dövüş varmış gibi çevirmiş çevirmenler. Yani illa dövüşmüşlerdir ama burada asıl kıyasın yaş konusunda olma ihtimali yüksekmiş.

Zeno silvaya kendi bırakıyor aile yönetimini, çocukluktan bebeklikten ağır eğitimlerle başlayan bir ailede ki bireyleri çok küçümsüyorsun. Gencecik çocukları hayalet takımına yani crollonun ekibine kabule diliyor ki bu ekip herkesin korktuğu bi ekip mafyaların en iyi adamlarının bile titrediği bir ekip. Zoldycklerin en güçsüz çocukları bile avcı cemiyetinde ilk 10 a girerer. Böyle bir ailede bu şekilde yetiştirilmiş bir zeno nun neteroya en yakın seviyede olduğunu düşünmemek hata bence. Zeno meruemi muhafızları gördüğü halde şaşırmamış adam ve torununun onlarla savaşmasına birşey demiyor. Hayalet takımı üyeleri kıytırık orta seviye karıncalar karşısında bile bunlar güçlü diyordu. Crollo evet güçlü evet yetenekli ama ama zeno gibi netero gibi hatta silva gibi seviyelerde değil bence. Benim gördüğüm o. Crolloda ne abartı bi nen seviyesi gördük nede fiziksel bir güç gösterisi. Adam zeki ve mütehassıs olmasından kaynaklı bi nen gücü var oda birilerinden yetenek çalmayla alakalı. Ki şimdiye kadar da nen bilmeyen kızdan çaldığı gücü ve gönüllü olarak gücünü veren tayfasından başka güç aldığını görmedik. Ki zenoda gücümü almaya çalışırsan ölürsün dedi. Yani o seviyedeki adamların gücünü alamadıktan sonra iş daha çok fiziksek ve nen gücüne kalıyor. Bence sen crolloyu abartmıyorsun ama zenoyu küçümsüyorsun. Tabi o da senin düşüncen analizin.

Zeno silvaya kendi bırakıyor aile yönetimini, çocukluktan bebeklikten ağır eğitimlerle başlayan bir ailede ki bireyleri çok küçümsüyorsun. Gencecik çocukları hayalet takımına yani crollonun ekibine kabule diliyor ki bu ekip herkesin korktuğu bi ekip mafyaların en iyi adamlarının bile titrediği bir ekip. Zoldycklerin en güçsüz çocukları bile avcı cemiyetinde ilk 10 a girerer. Böyle bir ailede bu şekilde yetiştirilmiş bir zeno nun neteroya en yakın seviyede olduğunu düşünmemek hata bence. Zeno meruemi muhafızları gördüğü halde şaşırmamış adam ve torununun onlarla savaşmasına birşey demiyor. Hayalet takımı üyeleri kıytırık orta seviye karıncalar karşısında bile bunlar güçlü diyordu. Crollo evet güçlü evet yetenekli ama ama zeno gibi netero gibi hatta silva gibi seviyelerde değil bence. Benim gördüğüm o. Crolloda ne abartı bi nen seviyesi gördük nede fiziksel bir güç gösterisi. Adam zeki ve mütehassıs olmasından kaynaklı bi nen gücü var oda birilerinden yetenek çalmayla alakalı. Ki şimdiye kadar da nen bilmeyen kızdan çaldığı gücü ve gönüllü olarak gücünü veren tayfasından başka güç aldığını görmedik. Ki zenoda gücümü almaya çalışırsan ölürsün dedi. Yani o seviyedeki adamların gücünü alamadıktan sonra iş daha çok fiziksek ve nen gücüne kalıyor. Bence sen crolloyu abartmıyorsun ama zenoyu küçümsüyorsun. Tabi o da senin düşüncen analizin.
Zeno'yu küçümsemek falan değil olay, üçüncü defa yazıyorum:Zeno kendisi söylüyor Netero ile uçurum var diye,hani karakterin kendi söylediği şeye inanmayacaksan onu bilemeyeceğim.Diğer konu ise örümceklerin hiç biri Kimera karıncalara zorlanmadı, ezip geçtiler.(Shizuku hariç diyebiliriz ki o da direkmen en güçsüz üyelerden olduğunu belli ediyor) Bir tek Feitan biraz zorlanır gibi oldu o da yeteneğiyle alakalı.Ha bu arada Zoldyck'lerin en güçsüz çocuğu dediğin Kalluto, Hayalet Takımını izlerken hayran kalıyor bu elemanlar hayvanın teki diye.Son yazacağım şeyde şu:Zeno eğer Chrollo'dan çok daha güçlü olsaydı Chrollo'ya seni yenerdim ama öldürmek için savaşsan farklı olabilirdi demezdi.Aranda net güç farkı olan karaktere karşında şans vermezsin.

Zeno'yu küçümsemek falan değil olay, üçüncü defa yazıyorum:Zeno kendisi söylüyor Netero ile uçurum var diye,hani karakterin kendi söylediği şeye inanmayacaksan onu bilemeyeceğim.Diğer konu ise örümceklerin hiç biri Kimera karıncalara zorlanmadı, ezip geçtiler.(Shizuku hariç diyebiliriz ki o da direkmen en güçsüz üyelerden olduğunu belli ediyor) Bir tek Feitan biraz zorlanır gibi oldu o da yeteneğiyle alakalı.Ha bu arada Zoldyck'lerin en güçsüz çocuğu dediğin Kalluto, Hayalet Takımını izlerken hayran kalıyor bu elemanlar hayvanın teki diye.Son yazacağım şeyde şu:Zeno eğer Chrollo'dan çok daha güçlü olsaydı Chrollo'ya seni yenerdim ama öldürmek için savaşsan farklı olabilirdi demezdi.Aranda net güç farkı olan karaktere karşında şans vermezsin.
Zorlanmadı dediğin ekipte herkes en güçlü tekniğine kadar kullanmak zorunda kaldım feitan bonelov vs . Ki o karıncalar da 4. 5. Sınıf karıncalardı güç olarak. Zoldycklerin en güçsüzünün bu adamlara güçlü drmesi gayet normal adamlar güçlü zaten. Ben en başından beri netero zeno aynı seviyede demedim neteroya en yakın seviyelerden biri zenedor crollo o seviyelere yaklaşamaz bunlar aşmış adam dedim. Zeno karalter olarak mütevazi ve sakin çizildi hep. Kıytırık karıncalara karşıda crolloya karşıda mafyalara karşı da. Crolloya dediğim gibi güçlü gördüğü için öyle dedi ki illuminin görevinden de haberi varsı zenonun yoksa crollonun çokta bi şansı yoktu zebıya karşı heleki orda iki zoldck varken crollonun hiç şanaı yoktu o düvüş bir birini tartma tadınsa geçti gibi

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık