Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Orası öyle de, keklik gibi sorunsuz avlamak varken niye uğraşsın? Zaten, adam kendi dengi insanları arzuluyor ve heyecan duyuyor.

Hayalet takımını hiç takmıyor. Amacı Chrollo'yu kışkırtmak, sinirlendirmek ve kendisine karşı daha da hırslandırmak.
Feitan Hisokayi boka sokar çıkarır, phinks keza öyle diğerleri ona karşı sıkıntılı

Shalnark ise 1vs1 dövüşte böyle bir şekilde ölmesi mümkün değildi.

Nen ve Hatsulari yoktu, son panelde bak dostum ona diyor gemide bu işi hallederiz diyor.

Size söylediğim şeyi anlamadınız, çaldığı gücü istediği anda geri verebiliyordur.

Takımına bu aldıklarını geri vermek için kakin gemisini seçmişti fakat o sirada kortopi ve shalnark nen ve hatsu olmadığından bir anda basit bir insan gibi öldüler.

Kortopi öyle böyle elbet yenilir hisoka dengi değil fakat shalnark hisokayi orada 2 dakka oyalasa arkadan bizim iğneci eleman gelecek 2vs1 e dönüşecek.

Ben hisokayi küçümsemiyorum, rakipleri büyük.

Hayalet takiminin bazi üyelerini yener, bazi üyeleri onu yener.
Chrollo ile 1vs1 de dünyada ve galaksi de attığı her vs yi kaybeder.

Nereye yeniyor, seride gördüğümüz en güçlü efsuncu açık ara Kortopi'dir. Adam şehir yaratabiliyordu, aklı olan Kortopi'yle doğrudan savaşmazdı, yazık oldu adama, arada kaynadı.
Dövüşme gücü olarak Kortopi'nin çok güçlü olduğunu düşünmüyorum, yeteneği aşırı işlevseldi o yüzden Hayalet Takımı için önemliydi ama güç olarak herhangi bir olayını görmedik Kortopi'nin,Hisoka yine yenerdi.

Nereye yeniyor, seride gördüğümüz en güçlü efsuncu açık ara Kortopi'dir. Adam şehir yaratabiliyordu, aklı olan Kortopi'yle doğrudan savaşmazdı, yazık oldu adama, arada kaynadı.
Kortopi'yi gözünde çok büyütmüşsün sen. Hisoka çok daha önemli bir karakter seri için her türlü yenerdi.

Kortopi'yi gözünde çok büyütmüşsün sen. Hisoka çok daha önemli bir karakter seri için her türlü yenerdi.
Hisoka muhafızları yenemezdi ama onlardan daha önemli? Hisoka ana karakterleden bile daha önemli Togaşi'nin gözünde. Ama savaşlar böyle kazanılmıyor. Kortopi ordu yaratabilir, nesneler yaratabilir. Örümcek olup yerini koruyabilecek kadar güçlü. Yeteneği çok ters, basit bir sihir numarası değil.

Kortopi bir kenera, Hisoka herhangi iki örümceğe karşı kazanamaz, Ben Kortopi'yi büyütmüyorum, sen örümcekleri küçümsüyorsun ya da op gibi leş şonenlerdeki savaşların mantığı ile bakıyorsun. Hisoka yumruk yumruğa savaşta kazanbilir ama yumruklaşamayacağı karakter çok bu mangada.

Hisoka muhafızları yenemezdi ama onlardan daha önemli? Hisoka ana karakterleden bile daha önemli Togaşi'nin gözünde. Ama savaşlar böyle kazanılmıyor. Kortopi ordu yaratabilir, nesneler yaratabilir. Örümcek olup yerini koruyabilecek kadar güçlü. Yeteneği çok ters, basit bir sihir numarası değil.

Kortopi bir kenera, Hisoka herhangi iki örümceğe karşı kazanamaz, Ben Kortopi'yi büyütmüyorum, sen örümcekleri küçümsüyorsun ya da op gibi leş şonenlerdeki savaşların mantığı ile bakıyorsun. Hisoka yumruk yumruğa savaşta kazanbilir ama yumruklaşamayacağı karakter çok bu mangada.
İşlevsel yeteneği var diye bu ona savaşta kesin galibiyet sunmaz. Hisoka'da salak biri değil analiz yeteneği gayet yüksek bu sihir numaralarını çözemeyecek adam değil. Kuroro karşısında bile ölmemeyi başardıysa Kortopi, Shalnark gibi üyelere karşı kaybetmesi söz konusu olamaz.

Sen değil misin Fairy Tail için en iyi anime diyen? Op dövüşlerine leş diyorsun şimdi ne alakaysa. İki serinin de pek farkı yok birbirinden. HxH bunlara kıyasla daha elle tutulur dövüşlere sahip ama günün sonunda Hisoka gibi bir karakteri bu iki örümcek üyesi için harcatmayağı belli bir şey.

İşlevsel yeteneği var diye bu ona savaşta kesin galibiyet sunmaz. Hisoka'da salak biri değil analiz yeteneği gayet yüksek bu sihir numaralarını çözemeyecek adam değil. Kuroro karşısında bile ölmemeyi başardıysa Kortopi, Shalnark gibi üyelere karşı kaybetmesi söz konusu olamaz.

Sen değil misin Fairy Tail için en iyi anime diyen? Op dövüşlerine leş diyorsun şimdi ne alakaysa. İki serinin de pek farkı yok birbirinden. HxH bunlara kıyasla daha elle tutulur dövüşlere sahip ama günün sonunda Hisoka gibi bir karakteri bu iki örümcek üyesi için harcatmayağı belli bir şey.
Haksızsın demiyorum, yener yenemez ama iki örümceği yenmek Hisoka'yı aşmalı diyorum. Böyle dağlar gibi bir seviye farkı yok aralarında. Leş şonen savaşı dediğim, Naruto bir rasengan atar 100-150 kişi havaya uçar. Böyle savaş mantığı leş kere leştir. Ben izlerken utanıyorum, adamlar yazıp çizip yayınlıyor.

Ama FT'yi karıştıma, ayıp oluyor.

One Piece ve Fairy Taili bir tutma hocam

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık