Sanmam Meruem kuyruğuyla kafasnı uçurmaya çalıştığında bir şey olmamıştı.Fiziksel anlamda baş edebilir miydi?
Sanmam Meruem kuyruğuyla kafasnı uçurmaya çalıştığında bir şey olmamıştı.Fiziksel anlamda baş edebilir miydi?
Sanmıyorum açıkçası, hızına ayak uydurması çok zor diğer özelliklerde de Pitou net daha önde bence. Zazan bile öndedir muhtemelen.Fiziksel anlamda baş edebilir miydi?
Pitou fiziksel kuvveti sayesinde adalar arası zıplamamış mıydı? Fiziksel olarak Gon o kadar iyi miydi? Tamam gelecekte zaten fiziksel anlamda rakipsiz olacağının sinyallerini vermişti ama o kadar da değildi gibi.Pouf'la ederdi. Nen kullanmayan Pitou'yla da ederdi. Gon bile nen kullanmayan Pitou karşısında avantajlı durumdaydı. (Gon'un Dönüşüm yapmadan önceki halinden bahsediyorum.)
Adalar arası zıplamadı ya. Fiziksel olarak Gon'un o kadar iyi olmasından bahsetmiyorum. Nen avantajından bahsediyorum.Pitou fiziksel kuvveti sayesinde adalar arası zıplamamış mıydı? Fiziksel olarak Gon o kadar iyi miydi? Tamam gelecekte zaten fiziksel anlamda rakipsiz olacağının sinyallerini vermişti ama o kadar da değildi gibi.
Killua ile kıyaslandığında fiziksel sağlamlık özellikler açısından önde miydi bu arada?
Anime sonrası Ging, Beyond'un adamlarının kaldığı yere gitmişti.Bu Ging ile Pariston'un mağara gibi bir yerde askerlere daldığı sahne vardı. Duvardan geçiriyordu reyiz. O sahne anime somrasıydı değil mi? Ging konuşmuşsunuz o sahne geldi direk aklıma...
Yok animede o sahneler yok GalibaBu Ging ile Pariston'un mağara gibi bir yerde askerlere daldığı sahne vardı. Duvardan geçiriyordu reyiz. O sahne anime somrasıydı değil mi? Ging konuşmuşsunuz o sahne geldi direk aklıma...
Eyvallah. Doğrumsu hatırlamışım. Leorio'dan bahsedip duvardan vuruyordu yanlış hatırlamıyorsam yumruğu. Güzel bir sahneydi.Anime sonrası Ging, Beyond'un adamlarının kaldığı yere gitmişti.
Evet öyleydi kendi nen yeteneğinide anlatıyordu ordaEyvallah. Doğrumsu hatırlamışım. Leorio'dan bahsedip duvardan vuruyordu yanlış hatırlamıyorsam yumruğu. Güzel bir sahneydi.
Evet yediği saldırıları kopyalayabildiği açıklaması orada verilmişti.Eyvallah. Doğrumsu hatırlamışım. Leorio'dan bahsedip duvardan vuruyordu yanlış hatırlamıyorsam yumruğu. Güzel bir sahneydi.