Ging'i severim çünkü ortamlarda Gon'u müthiş temsil ediyor. Babasının Ging gibi bir fenomen olması Gon'a yarar. Bir de böyle kimseyi şeyine takmadan herkese ayar verebilen herkesin destur çektiği karakterler harbi karizmadır.
Beni en çok gaza getiren Gon ve Nobunaga'nın bilek güreşi olmuştu ?İzleyip gaza geldim yab6
Öyle gerçekten
Bi kere gon babasızdır annesi ise halasıdır buda böyle bilinmeli
Olsun ben sevmiyom karakterini , hem o kadar biliyodu öğrencisini niye kurtarmadı pitoudan (ismini unuttum ama yine doğdu sonuçta bi manası kalmadı bu lafımın şuan fark ettim)
Adam güçlü zeki fakat karaktersiz buna bir cevabın varmı eyyyy just human ( bu arada harbi güçlü he)
Karizma evet ama ging olmadanda gon kendini çok iyi temsil ederdi bebe daha 1-2 yıl nen bilip (tam bilmiyorum kaç yıl geçti öğreneli) karıncaların içinden geçiyodu tabi sonra pert oldu ama yinede kendisini yüceltirdiGing'i severim çünkü ortamlarda Gon'u müthiş temsil ediyor. Babasının Ging gibi bir fenomen olması Gon'a yarar. Bir de böyle kimseyi şeyine takmadan herkese ayar verebilen herkesin destur çektiği karakterler harbi karizmadır.
Kite'a emanet etmiş. Üstüne başkanı yollamış daha ne yapsın : ))İzleyip gaza geldim yab6
Öyle gerçekten
Bi kere gon babasızdır annesi ise halasıdır buda böyle bilinmeli
Olsun ben sevmiyom karakterini , hem o kadar biliyodu öğrencisini niye kurtarmadı pitoudan (ismini unuttum ama yine doğdu sonuçta bi manası kalmadı bu lafımın şuan fark ettim)
Adam güçlü zeki fakat karaktersiz buna bir cevabın varmı eyyyy just human ( bu arada harbi güçlü he)
Adamın kendisini eleştirenlere tamam ulan gelin hepinizle dövüşeceğim demesi Hem komik, hem zeki hem güçlü. Kara Kıta yolculuğunda yaptığı şeylerde güzeldi. Parasını harcayış şekli falan : ))Ging'i severim çünkü ortamlarda Gon'u müthiş temsil ediyor. Babasının Ging gibi bir fenomen olması Gon'a yarar. Bir de böyle kimseyi şeyine takmadan herkese ayar verebilen herkesin destur çektiği karakterler harbi karizmadır.
Yok ya dalga geçmişti resmen nobunaga ama sonradan gonda güzel halleti işini, o olay aklımda pek kalmamış ama bu olayda baya gaza gelmiştimBeni en çok gaza getiren Gon ve Nobunaga'nın bilek güreşi olmuştu ?
Sanji hariç sevdiğim bütün karakterlerden nefret ediyor olabilirsinGing klasik hayırsız Shonen babası işte.
Yalnız döverdi.Karınca arkının en güzel yönü ana karakterin hepinizi döverim deyip ana kötüyü dövme olayının olmaması.
Feitan da sağlam ürpertti orada.Yok ya dalga geçmişti resmen nobunaga ama sonradan gonda güzel halleti işini, o olay aklımda pek kalmamış ama bu olayda baya gaza gelmiştim