Bildirim gelince Togashi gömdün sandım. ŞaşırttınYalnız döverdi.
Bildirim gelince Togashi gömdün sandım. ŞaşırttınYalnız döverdi.
Her an acımasız @Kuroro gelebilir. Artık korkuyorum yazmaya. Hele @William cutting hiç gelmesin. Onunla böyle konularda tartışmak Kaiji'de kumar oynamak gibidir.Bildirim gelince Togashi gömdün sandım. Şaşırttın
Yalandan muz orta açıyorsun millete neyi ne zaman nasıl gömeceğini bilmiyorsun Kenshi :/Her an acımasız @Kuroro gelebilir. Artık korkuyorum yazmaya. Hele @William cutting hiç gelmesin. Onunla böyle konularda tartışmak Kaiji'de kumar oynamak gibidir.
Keşke devam etse :|, adamda para bok gibi bitmiyoki diyo şukadar vericem felan : ), keşke kimera arcında ortaya çıkıp birşeyler görseydik , bu arada tekrar diyeyim baya güçlü idi, yediği saldırıyı daha güçlü yapması filan baya iyi ama saldırı yiyom derken öledebilir ama dayanıklılığıda o oranda artımıştırKite'a emanet etmiş. Üstüne başkanı yollamış daha ne yapsın : ))
Şaka bir yana bazı şeylere bilerek dahil olmamış olabilir. Togashi üstüne çok düşünmemiş olabilir ama alttan verilen mesajlar öyle düşündürttü.
Avcı Cemiyeti'nin üzerine oynan oyundan dolayı ihtiyar Netero kendisini feda etti. Pariston da olayın farkındaydı ve o da olumlu yönden müdahil olmak yerine krizi fırsata çevirmekle yetindi. Karınca yumurtalarını topladı. Ging bunu biliyor diye hatırlıyorum. Olayla bu kadar ilgilendiyse konudan haberi vardı ve istese Netero'ya yardıma gelebilirdi diye düşünüyorum. Muhtemelen Netero'nun kararına saygı duymuştur.
Bu arada sadece güç anlamında Beyond Ging'den güçlü çıkar diye düşünüyorum. Ama Ging ölmek için bile plan yapmıştır. Öldüğü anda dirilip düşmanın alayına tek atar : ))
Adamın kendisini eleştirenlere tamam ulan gelin hepinizle dövüşeceğim demesi Hem komik, hem zeki hem güçlü. Kara Kıta yolculuğunda yaptığı şeylerde güzeldi. Parasını harcayış şekli falan : ))
Ah ulan ah devam etsek de izlesek reisi.
Konu hangi seri daha iyiye dönmediği sürece Togashi gömmem.Yalandan muz orta açıyorsun millete neyi ne zaman nasıl gömeceğini bilmiyorsun Kenshi :/
Sidik yarıştırmak çöp iştir kimse karar mercii değil.Konu hangi seri daha iyiye dönmediği sürece Togashi gömmem.
Edemezdi, Bigbang Impact ile vurabilse belki sağlam hasar verebilir ama o fırsatı bulamaz bir de önce Gyo'yı zamanında kullanmayı bilsin o.Uvogin ne kadar güçlüydü yahu? Pitou felan ile baş edebilir miydi?
Fiziksel anlamda baş edebilir miydi?Edemezdi, Bigbang Impact ile vurabilse belki sağlam hasar verebilir ama o fırsatı bulamaz bir de önce Gyo'yı zamanında kullanmayı bilsin o.
Pouf'la ederdi. Nen kullanmayan Pitou'yla da ederdi. Gon bile nen kullanmayan Pitou karşısında avantajlı durumdaydı. (Gon'un Dönüşüm yapmadan önceki halinden bahsediyorum.)Fiziksel anlamda baş edebilir miydi?