Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Hunter x Hunter

Üye silindi 6810

Kite'a emanet etmiş. Üstüne başkanı yollamış daha ne yapsın : ))

Şaka bir yana bazı şeylere bilerek dahil olmamış olabilir. Togashi üstüne çok düşünmemiş olabilir ama alttan verilen mesajlar öyle düşündürttü.

Avcı Cemiyeti'nin üzerine oynan oyundan dolayı ihtiyar Netero kendisini feda etti. Pariston da olayın farkındaydı ve o da olumlu yönden müdahil olmak yerine krizi fırsata çevirmekle yetindi. Karınca yumurtalarını topladı. Ging bunu biliyor diye hatırlıyorum. Olayla bu kadar ilgilendiyse konudan haberi vardı ve istese Netero'ya yardıma gelebilirdi diye düşünüyorum. Muhtemelen Netero'nun kararına saygı duymuştur.

Bu arada sadece güç anlamında Beyond Ging'den güçlü çıkar diye düşünüyorum. Ama Ging ölmek için bile plan yapmıştır. Öldüğü anda dirilip düşmanın alayına tek atar : ))



Adamın kendisini eleştirenlere tamam ulan gelin hepinizle dövüşeceğim demesi :D Hem komik, hem zeki hem güçlü. Kara Kıta yolculuğunda yaptığı şeylerde güzeldi. Parasını harcayış şekli falan : ))
Ah ulan ah devam etsek de izlesek reisi.
Keşke devam etse :|, adamda para bok gibi bitmiyoki diyo şukadar vericem felan : ), keşke kimera arcında ortaya çıkıp birşeyler görseydik , bu arada tekrar diyeyim baya güçlü idi, yediği saldırıyı daha güçlü yapması filan baya iyi ama saldırı yiyom derken öledebilir ama dayanıklılığıda o oranda artımıştır
Tabi, avcı cemiyeti konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü unuttum : )
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık