Aynen şimdi baktım öyleymiş Son bölümü izlemedim hala. Mangadan öyle kalmış aklımda.
Kurapika'nın Uvogin kadar nen salabilmesi, kendisine hüküm hançerini doğrultmasıyla alakalı bir şey. Olağanüstü bir şey yani, normalde hiçbir efsuncu hiçbir çoğaltanı nen seviyesinde geçemez. Altıgenin olayı Nen zaten. Çoğaltan, kişinin Nen'ini çoğaltıyor. Haliyle senin Nen'in benden çoksa daha güçlü ve dayanıklı oluyorsun. O açıdan nen gücünün büyüklüğü ile sınıfların alakası yok demek mümkün değildir.Netero 10 gün çalışmaya başlamadan önce sen krala değil ancak yanındaki muhafızlara denksin diyordu.Yani o antrenmandan sonra muhafızları rahatlıkla aşmıştır ama eski nen seviyesini yakalama ihtimali yoktur bana göre.Eğer eski nen seviyesinde olsaydı bence kralı da alırdı.
Ayrıca nen gücünün büyüklüğü ile sınıfların bir alakası yok.Efsuncu olan Kurapika'nın Uvo'dan daha fazla nen salabilme şansı var.Tabi savaştıkları anda durum farklıydı ama sınıflar ile nen miktarının bir ilgisi yok.Sadece çoğaltanlar hem savunma hem saldırı yönünden iyiler.Bu vurgulanmak istemişti orada.
Sen "çoğaltan" ismini çok yanlış anlamışsın, aurayı çoğaltmak diye bir şey yok, çoğaltan olarak tabir edilen kişiler maddelerin/canlıların yetenekleri veya özellikleri çoğaltıyorlar, yani elindeki sopayı yada kolunu daha sert bir hale getirebiliyorsun, onların zaten var olan sertlik özelliğini çoğaltıyorsun ("arttırmak" aslında daha uygun bir tabir ama çeviren böyle uygun görmüş nedense)..Kurapika'nın Uvogin kadar nen salabilmesi, kendisine hüküm hançerini doğrultmasıyla alakalı bir şey. Olağanüstü bir şey yani, normalde hiçbir efsuncu hiçbir çoğaltanı nen seviyesinde geçemez. Altıgenin olayı Nen zaten. Çoğaltan, kişinin Nen'ini çoğaltıyor. Haliyle senin Nen'in benden çoksa daha güçlü ve dayanıklı oluyorsun. O açıdan nen gücünün büyüklüğü ile sınıfların alakası yok demek mümkün değildir.