Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Örümcek çetesininde burçlarla denk bir şey olduğunu söyleyebiliriz İllumi'nin oturma organı 3.5 atıyordu yer değiştirdiklerinde Hisokayla :D

Ging'de o burçlardan biri yalnız. Hepsinin işlevi farklıdır sen güçlüsün gel burç ol muhabbeti yoktur tahminimce. Ayrıca Illumi örümceklerin arasına ajan gibi sızmışken üç buçuk atıyor yakalansa geberip gidecek orada hepsinden daha güçlü olsa bile aynı anda o kadar kişiyi yenemez yani. Hemen gaza gelmeyelim

Ging'de o burçlardan biri yalnız. Hepsinin işlevi farklıdır sen güçlüsün gel burç ol muhabbeti yoktur tahminimce. Ayrıca Illumi örümceklerin arasına ajan gibi sızmışken üç buçuk atıyor yakalansa geberip gidecek orada hepsinden daha güçlü olsa bile aynı anda o kadar kişiyi yenemez yani. Hemen gaza gelmeyelim
Burçlardaki herkes güçlü olmalı. Yetenekleri benzersiz. Bir Illumi, kafadan 3 burç eleyememeli.

Burçlardaki herkes güçlü olmalı. Yetenekleri benzersiz. Bir Illumi, kafadan 3 burç eleyememeli.
Güçsüzler demedim HxH'de nen dalgasını biliyorsun daha farklı işlevleri olabilir über güçlü olmasalarda dedim ayrıca illumiye 95 verdiği yerde ağlak şişkoya 90 verdi hisoka. Nereye kafadan 3 tanesini eliyor hacı ayrıca çoğundan güçlü çıksa ben şaşırmam Zoldyck ailesi boru değil örümceklerinde çoğundan güçlüdür zaten Illumi

Karakterleri daha ayrıntılı görebilsek güç sıralaması yapmak için 10 numara seri.

Ging,Zeno,Silva,Chrollor gibi adamlar kaç puan acaba Hisoka nezdinde.En başta kendini kaç alıyor bu totoş onu da merak ettim.

Bence hisoka muhafızlardan birilerini alabilirdi 1 v 1 de. Tamam muhafızlar ama genel olarak baktığımızda 2-3 aylık bişiler. Kral öldüğünde 46 günlükdü mesela. Savaş tecrübesi eksikleri çok fazla. Aksine hisoka psikopatının dövüş tecrübesi bunlardan 1000 kat falan fazladır heralde.

Gon Kral gücünde yendi Pitou yuda resmen güle oynaya yendi. Eğer o an dikkatini dağıtmasa damage bile almayacaktı pitou dan.

Birde Hisokaya değişik terimler kullanılmış bence o herif Fightfili başka bir şeyle anlatamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık