Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güçsüzler demedim HxH'de nen dalgasını biliyorsun daha farklı işlevleri olabilir über güçlü olmasalarda dedim ayrıca illumiye 95 verdiği yerde ağlak şişkoya 90 verdi hisoka. Nereye kafadan 3 tanesini eliyor hacı ayrıca çoğundan güçlü çıksa ben şaşırmam Zoldyck ailesi boru değil örümceklerinde çoğundan güçlüdür zaten Illumi
Aslında Illumi'nin ailenin 3. nesli olduğunu düşünürsek hesapta Silva ve Zeno karakterleride var. Illumi burçlar içerisinde en alt seviyedeki 3 isimden güçlü olmalı. Onların üstündekileride Silva ve Zeno dengeler güç açısından.

Ben yinede bu burçların biraz ağırlığı olsun isterdim. :/

Bence hisoka muhafızlardan birilerini alabilirdi 1 v 1 de. Tamam muhafızlar ama genel olarak baktığımızda 2-3 aylık bişiler. Kral öldüğünde 46 günlükdü mesela. Savaş tecrübesi eksikleri çok fazla. Aksine hisoka psikopatının dövüş tecrübesi bunlardan 1000 kat falan fazladır heralde.

Gon Kral gücünde yendi Pitou yuda resmen güle oynaya yendi. Eğer o an dikkatini dağıtmasa damage bile almayacaktı pitou dan.

Birde Hisokaya değişik terimler kullanılmış bence o herif Fightfili başka bir şeyle anlatamıyorum
Savaş tecrübesi yok ama Kite'ı çerez gibi yedi Pitou.Kite tecrübesiz bir adam değildi.Tamam Gon çok zorlanmadı ama krala denk gücü o sırada.

Kral'ın da savaş tecrübesi yoktu ama Netero'nun koparmadığı yeri kalmadı.

Yani tecrübe ile olacak iş değil.Hisoka çok dayanamazdı kanımca muhafızların karşısında.

Hisoka bir tek Pouf'u yenebilir.
Pouf'un eninin bile Knov'u ne şekle soktuğunu gördün.Hisoka karşısında sanmam ki korkudan yaşlansın Knov.Pouf'un karşısında bile şansı düşüktür bence Hisoka'nın ama gene de diğer muhafızlara kıyasla daha fazla şansı olur Pouf karşısında.

Ryner Lute

hisoka, gonun krala denk halini göremedi ya ona üzüldüm
görseydi zevkten dört değil sekiz köşe olurdu

Hisoka muhtemelen 1 kraliyet muhafızını indirir. İndiremezse de bunun sebebi sağlam darbe veren bir tekniğinin olmamasıdır. Diğer bir olasılık da; seri sonuna kadar muhafızlar+kral ayarında karakterler görmeyeceğiz demektir. Hisoka bunlardan biriyle karşılaştığında bu 3'ünden biri olur bence. Hatta ben Hisoka'nın sağlam bir darbe veren tekniğinin olduğunu da düşünüyorum. Hisoka muhtemelen Ging'în 1 tık altı felandır Chrollo ile birlikte.

Pouf'un eninin bile Knov'u ne şekle soktuğunu gördün.Hisoka karşısında sanmam ki korkudan yaşlansın Knov.Pouf'un karşısında bile şansı düşüktür bence Hisoka'nın ama gene de diğer muhafızlara kıyasla daha fazla şansı olur Pouf karşısında.
O korkup yaşlanma ayrı bir olay. Ona göre karakterleri kıyaslamayalım. Ikalgo, Knuckle, Palm ve Welfin Meruem'in eskisinden 2 kat güçlü halinde olan En'ini hissetti ama hiçbir şey olmadı.

O korkup yaşlanma ayrı bir olay. Ona göre karakterleri kıyaslamayalım. Ikalgo, Knuckle, Palm ve Welfin Meruem'in eskisinden 2 kat güçlü halinde olan En'ini hissetti ama hiçbir şey olmadı.
Bak dikkat et Knov özelinde konuşuyorum zaten.Knov-Pouf,Knov-Hisoka.Diğerleri kralın aurada yaşlanmadı ama Knov olsa ne olurdu sen onu söyle.Bu sefer ölürdü herhalde korkudan :ehe: O aura karşısında eziliyor Knov.Hisoka'nın karşısında bu durumda hayal edemedim sadece.

Bak dikkat et Knov özelinde konuşuyorum zaten.Knov-Pouf,Knov-Hisoka.Diğerleri kralın aurada yaşlanmadı ama Knov olsa ne olurdu sen onu söyle.Bu sefer ölürdü herhalde korkudan :ehe: O aura karşısında eziliyor Knov.Hisoka'nın karşısında bu durumda hayal edemedim sadece.
Auranın cinsinden yada kullanan kişiden kaynaklı bir şeydir bu. Hem niye Knov üzerinden konuşuyorsun onu anlamadım. :S Atıyorum Pouf'un tozları Knov'u bayıltabiliyor, ama Hisoka'nın bayıltacak bir gücü yok o yüzden Pouf > Hisoka mı diyeceğiz? Knov üzerinden konuşuyorsan, bu tarz örnekler verilebilir, saçma yani.

Meruem Zeno'nun aurası için dövüşmeye niyetli değil, barışcıl bir aura gibi bir şey diyordu. Auralar insanların niyetlerine göre etki gösteriyordur. Bu yüzden Pouf'un duygularıyla Hisoka'nın duyguları bir olmayacağından, bu açıdan karşılaştırmak anlamsız.

Aura'nın cinsinden kaynaklı bir şeydir bu. Hem niye Knov üzerinden konuşuyorsun onu anlamadım. :S Atıyorum Pouf'un tozları Knov'u bayıltabiliyor, ama Hisoka'nın bayıltacak bir gücü yok o yüzden Pouf > Hisoka mı diyeceğiz? Knov üzerinden konuşuyorsan, bu tarz örnekler verilebilir, saçma yani.
Hacı adamın özelliği ile niye karşılaştırıyorsun.Adam pul saçar Hisoka da başka bir teknik yapar.Ben aura üzerinden değerlendirmeye çalışıyorum.Adam merdivenden çıkamıyor la resmen korkudan ne cinsinden bahsediyon :D Hisoka da Killua ve Gon'u geri vites yaptırtmıştı neni sayesinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık