Gilgamesh 13 Tem 2014 #2,271 penaloope dedi ki: Guncele yetistim Gon yatkta yatsin biraz killuayi izleyelim galiba leorio-sanda gelicek Burada hxh hangi gun uayinlaniyor?? Genişletmek için tıkla ... Salı akşamları
penaloope dedi ki: Guncele yetistim Gon yatkta yatsin biraz killuayi izleyelim galiba leorio-sanda gelicek Burada hxh hangi gun uayinlaniyor?? Genişletmek için tıkla ... Salı akşamları
killz0ne 13 Tem 2014 #2,272 Bu Zushi'nin tekrar karşımıza çıkma şansı var mı? Bizimkilere denk bir şekilde hemde?
kingra 13 Tem 2014 #2,273 Vaas dedi ki: Bu Zushi'nin tekrar karşımıza çıkma şansı var mı? Bizimkilere denk bir şekilde hemde? Genişletmek için tıkla ... Karsilasirlarda denk olacagini sanmiyorum. Aralarindaki fark daha da acilmis olarak karsilasirlar. cunku aralarindaki potansiyel fark bayagi buyuktu Bir de bizimkiler kendilerini bayagi zorlamak zorunda kaldilar.
Vaas dedi ki: Bu Zushi'nin tekrar karşımıza çıkma şansı var mı? Bizimkilere denk bir şekilde hemde? Genişletmek için tıkla ... Karsilasirlarda denk olacagini sanmiyorum. Aralarindaki fark daha da acilmis olarak karsilasirlar. cunku aralarindaki potansiyel fark bayagi buyuktu Bir de bizimkiler kendilerini bayagi zorlamak zorunda kaldilar.
Reiper 13 Tem 2014 #2,274 Vaas dedi ki: Bu Zushi'nin tekrar karşımıza çıkma şansı var mı? Bizimkilere denk bir şekilde hemde? Genişletmek için tıkla ... Luffy - Coby gibi düşün. Birisi milyonda bir görülen bir potansiyele sahip, diğeri çalışıp güçlenmeye çabalıyor.
Vaas dedi ki: Bu Zushi'nin tekrar karşımıza çıkma şansı var mı? Bizimkilere denk bir şekilde hemde? Genişletmek için tıkla ... Luffy - Coby gibi düşün. Birisi milyonda bir görülen bir potansiyele sahip, diğeri çalışıp güçlenmeye çabalıyor.