Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turnuvanın amacı en güçlüyü bulmak değil, ayrıca sadece bir kişi kaybediyor. Bu yüzden tenkaichi turnuvasıyla alakası yok. Niye tenkaichi ile kıyasladın anlayamadım. Zaten şu an Gon güçlü karakterlerin karşısına çıksa böcekten farkı olmaz. O aralarda dövüş koymaması daha iyi oldu bence.

İleride senin türde seveceğin dövüşler de var. Sanmıyorum izlediğine pişman olacağını. :)
Turnuvanın amacı en zayıfı bulmak. 9 kişiden 8'i geçecek, en zayıf olan elenecek işte. Tenkaichi'nin tam tersi ama mantık olarak aynısı işte. :) Pes etme olayına kadar fena değildi seri, orada mahvoldu bence. Yani 2 karakter karşılıklı geçsin pes etmesinler o zaman, yıllar sürsün turnuva :D Adamı öldüremiyorsun, bayıltamıyorsun, kessen kan kaybından ölecek vs vs. Hiç hoşuma gitmedi bu kısım benim. Tabi daha 19'u izledim maçtan önce. İleride değişik şeyler olursa bilemem. :)

Turnuvanın amacı en zayıfı bulmak. 9 kişiden 8'i geçecek, en zayıf olan elenecek işte. Tenkaichi'nin tam tersi ama mantık olarak aynısı işte. :) Pes etme olayına kadar fena değildi seri, orada mahvoldu bence. Yani 2 karakter karşılıklı geçsin pes etmesinler o zaman, yıllar sürsün turnuva :D Adamı öldüremiyorsun, bayıltamıyorsun, kessen kan kaybından ölecek vs vs. Hiç hoşuma gitmedi bu kısım benim. Tabi daha 19'u izledim maçtan önce. İleride değişik şeyler olursa bilemem. :)
O durumda ikisinden biri ölene kadar devam ederdi, ölen öldüğü için avcı olamamış olurdu. Ölmeyen de birini öldürdüğü için elenmiş olurdu. Geriye kalanlar avcı lisansını alır. O turnuvada güçlüyü seçmek diye bir durum yok. Dövüşmeleri de zorunlu değildi. Birisi rakibine para önererek de pes ettirebilirdi gayet.

oo ileride olaylara gel sen o ilk bölümleri sar geç. Silva, Zeno reis falan çıktımı asıl heyecan, örnek ebeveynler. Hisokayı, örümcek örgütünü falan izlediğimiz bölümler var on numara. Sonra seri **ka sarıyo tabii, eski bölümleri arıyosun. Canını sıkıyo baya :/

thosy

Güçsüzü de bulmaya çalışmıyorlar işte. Zaten güce göre olsa bu teste gerek bile kalmazdı, hepsi prof hunter kim ne kadar güçlü 3 aşağı 5 yukarı biliyorlar.

Bu testi bir şeyle kıyaslayacaksan Naruto'daki chunin sınavında kağıt sınavı vardı. Onunla kıyaslayabilirsin bence. Bu da onun gibi psikolojik bir test. Orada da bir çok kişi son soruyu almaya cesaret edemediği için testten ayrılmıştı. Orada yazılı plan yapılıyordu bunda dövüş ama ikisinde de karakterlerin kişiliği test ediliyor.

Dediğim gibi Gon şu an çok güçsüz. Hisoka oturduğu yerden kımıldamadan hemen hepsini yener orada. :D

Unknown

Bu arada artık ben bölümleri nasıl hatırlamıyorsam Yorknew deki turnuvayı düşünüyorum. :ehe: Tekrardan başlayıp arşiv yapmam gerektiğini anladım Hxh yi.

thosy

Eğer anime düşündüğüm yerde(Gon'un ağaca tırmandığı yer) biterse ben de baştan yüksek kalite indiricem. Tüm bölümleri 1080p bulabilirim umarım.

Bence de o turnuvanın uygulaması çok yanlıştı, ayrıca avcı sınavları anladığım kadarıyla belirli bir düzeni olmayan sınavlar, sınavı yapan ekibin keyfine kalmış kimin nasıl geçeceği, bu keyfilik tutarsızlık değil tabi ki ama hoş bir olay da değil..

thosy

Bence de o turnuvanın uygulaması çok yanlıştı, ayrıca avcı sınavları anladığım kadarıyla belirli bir düzeni olmayan sınavlar, sınavı yapan ekibin keyfine kalmış kimin nasıl geçeceği, bu keyfilik tutarsızlık değil tabi ki ama hoş bir olay da değil..
Belirli bir düzeni olmayan sınavlar derken? Hunter sınavında belli başlı kriterler oluyor zaten, geri kalan her şey sana kalıyor. Domuz kızartma testini bir kenara koyarsak -ki orada da testin sorumlusu kabullenmişti hatasını- testler gayet normal bence.

Belirli bir düzeni olmayan sınavlar derken? Hunter sınavında belli başlı kriterler oluyor zaten, geri kalan her şey sana kalıyor. Domuz kızartma testini bir kenara koyarsak -ki orada da testin sorumlusu kabullenmişti hatasını- testler gayet normal bence.
Sınav her sene farklı kişiler tarafından farklı yerlerde yapılıyor, her yıl tekrarlanan belirli aşamalardan oluşmuyor, yıllara göre testler ve değerlendirme kriterleri değişiyor, kalıplaşmış sınav şekilleri olmadığı için bazı durumlarda olay tamamıyla gözetmenin insiyatifine kalabiliyor..

Unknown

Yeni ending
[video=youtube;q5zeLE3HLMA]http://www.youtube.com/watch?v=q5zeLE3HLMA[/video]
Hayal kırıklığına uğradım :/ Yine aynı şarkılar sadece biraz ileri bölümü sanırım şarkının görsel olarakda pek birşey yok. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık