Bu noobu alın buradanTenkaichi Budokai'nin gözünü seveyim lan, bu ne saçma dövüş turnuvasıdır. :S Adamı yerden yere vursan, kolunu bacağını kırsan, bayıltıp bayıltıp ıslatıp ıslatıp dövsen pes ediyorum demedikçe kazanamıyorsun. :/
Olmuyorsa bırak bence :S Bu anime içinde en sağlıklı olandır :/Tenkaichi Budokai'nin gözünü seveyim lan, bu ne saçma dövüş turnuvasıdır. :S Adamı yerden yere vursan, kolunu bacağını kırsan, bayıltıp bayıltıp ıslatıp ıslatıp dövsen pes ediyorum demedikçe kazanamıyorsun. :/
Yok, başladığım serileri bitirmeden bırakmama gibi bir huyum var. Hem daha dur ne buglar bulacamOlmuyorsa bırak bence :S Bu anime içinde en sağlıklı olandır :/
Ending daha önemli bizim için bence ama op yi de hoş yapmışlar
Bug mu :S Şuana kadar yazdığın tüm yazılar ya karakterlerin saçma benzerlikleriyle alaklıydı ya başka animelere benzetmeye çalışmandı yada "Beğendiğini belli etmemeye çalışan yazılardı" Umarım ileride güzel buglar bulursunYok, başladığım serileri bitirmeden bırakmama gibi bir huyum var. Hem daha dur ne buglar bulacam
Son mesajım gayet de bugdır, diğerlerini o amaçla yazmamıştım zaten. Neyse 20'den itibaren izleyeceğim işte, izledikçe yorum yazarım. :SBug mu :S Şuana kadar yazdığın tüm yazılar ya karakterlerin saçma benzerlikleriyle alaklıydı ya başka animelere benzetmeye çalışmandı yada "Beğendiğini belli etmemeye çalışan yazılardı" Umarım ileride güzel buglar bulursun
Turnuvanın amacı en güçlüyü bulmak değil, ayrıca sadece bir kişi kaybediyor. Bu yüzden tenkaichi turnuvasıyla alakası yok. Niye tenkaichi ile kıyasladın anlayamadım. Zaten şu an Gon güçlü karakterlerin karşısına çıksa böcekten farkı olmaz. O aralarda dövüş koymaması daha iyi oldu bence.Tenkaichi Budokai'nin gözünü seveyim lan, bu ne saçma dövüş turnuvasıdır. :S Adamı yerden yere vursan, kolunu bacağını kırsan, bayıltıp bayıltıp ıslatıp ıslatıp dövsen pes ediyorum demedikçe kazanamıyorsun. :/
Yo sadece kuralını beğenmemişsin.Sen beğenmedin diye onun bug olduğu anlamına gelmez. :S Umarım ilerde sadece kişisel görüş değilde gerçek buglarla karşımıza çıkarsınSon mesajım gayet de bugdır, diğerlerini o amaçla yazmamıştım zaten. Neyse 20'den itibaren izleyeceğim işte, izledikçe yorum yazarım. :S