Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Unknown

+1... :good:

İlk 5 bölümünü izledim az önce. eh işte. :/ 6 ile devam edeyim bakalım.
Emin ol ilk bölümlerdeki çocuksu animeden eser kalmıyor ilerlerde.Kurgu derinleşiyor kan,vahşet gibi şeyler artıyor.Bana göre en iyi anime olarak şuan zirvedir Hxh her anlamda.

Emin ol ilk bölümlerdeki çocuksu animeden eser kalmıyor ilerlerde.Kurgu derinleşiyor kan,vahşet gibi şeyler artıyor.Bana göre en iyi anime olarak şuan zirvedir Hxh her anlamda.
Kurgu ne kadar derinleşirse derinleşsin, ne kadar vahşet olursa olsun 12 yaşında insanüstü güçlü (!) 2 tane velet var seride. Neyse ilerleyeyim bakalım, Gambit + Joker karışımı sayko eleman fenaymış, tuttum onu şimdilik. :good:

Unknown

Kurgu ne kadar derinleşirse derinleşsin, ne kadar vahşet olursa olsun 12 yaşında insanüstü güçlü (!) 2 tane velet var seride. Neyse ilerleyeyim bakalım, Gambit + Joker karışımı sayko eleman fenaymış, tuttum onu şimdilik. :good:
Zaten seri boyunca önüne geleni teklemiyorlar.Güç dengeside gerçekten iyi ayarlanmış bence..İlerdeki savaşlar ölümüne dövüş yerine biraz daha taktik odaklı gerçekleşiyor zaten.

Sayko karakter arıyorsan baya bulursun onlardan.Hisoka iyidir ilerde daha da iyileşiyor :ehe:

mangaka şu gon'un kıyafetlerine bi ayar çekse çok güzel olacak o altındaki kısa şortu hiç beğenmiyorum bebe gibi gösteriyor

Unknown

7. bölümü de izledim şimdi, hala ekşın yok. :S Eğlenceliymiş ama, bir de yer yer Toriko ile Naruto'ya selam çakıyor, fena değil. :/
Ekşın olarak her zaman çoştuğunu söylemeyem.Belirli arclarda full dövüş odaklıyken bazıları ise hikaye temelli oluyor.Ne olursa olsun ilerledikçe daha çok seveceksendir.

Madao38

KPSS'den sonra ilaç gibi geldi valla 4 bölüm birikmişti dün izledim Kral adammış şu ana kadar izlediğim açık ara en iyi animedir tek kelimeyle 'Muhteşem' anime bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık