Unknown
Oralarda daha tam olarak efsane sayılmazdı.İlerledikçe seviyesi katlanıyor ve ciddileşiyor.Shounen den Seinen e geçiş yapıyor resmen.İlk 45 bölümünü izleme imkânım oldu. Methedildiği kadar güzel bir seriymiş.
Oralarda daha tam olarak efsane sayılmazdı.İlerledikçe seviyesi katlanıyor ve ciddileşiyor.Shounen den Seinen e geçiş yapıyor resmen.İlk 45 bölümünü izleme imkânım oldu. Methedildiği kadar güzel bir seriymiş.
Valla eğer yanlış hatırlamıyorsam 40-50 li bölümlerin yanında karınca arc ve oyun arcı çöp kalıyor seriyi efsane yapan o bölümler zatenOralarda daha tam olarak efsane sayılmazdı.İlerledikçe seviyesi katlanıyor ve ciddileşiyor.Shounen den Seinen e geçiş yapıyor resmen.
Bende oyun arc ın pek sevmesemde avatardan farkedilceği üzere bana göre en epic arc karınca arc ı oluyor.Valla eğer yanlış hatırlamıyorsam 40-50 li bölümlerin yanında karınca arc ve oyun arcı çöp kalıyor seriyi efsane yapan o bölümler zaten
Örümcekli bölümler bütün karınca arcını kalite olarak fersah fersah katlar bana göre her anlamda efsaneydi o bölümler de neyse kişisel görüş sonuçtaBende oyun arc ın pek sevmesemde avatardan farkedilceği üzere bana göre en epic arc karınca arc ı oluyor.
Örümcek arc ı dövüş olarak epik orası ayrı..Ama Karınca arc ı hikaye olarak o arcı 2 ye katlar dövüş olarak ise baya sönük geçti bir kaç yer hariç.Neyse dediğin gibi zevk meselesi oluyor gerisi.Örümcekli bölümler bütün karınca arcını kalite olarak fersah fersah katlar bana göre her anlamda efsaneydi o bölümler de neyse kişisel görüş sonuçta
Bitti.130 da kalmıştım en son sınavdan sonra izlerim diye
şimdi de izleyesim yok. Arc bitti mi? Bari onu bekleyeyim
+1...Filler yok o zaman en iyisi biziz kafasında değilsindir hele hele ?