Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gül Bombası süper yapmışar ya yok yok süper ötesi yapmışar Yok yok Çok süper ötesi yapmışlar :D
Son bölüm müthişti ya 3-5 bölüme Gon'uda görürüz ama benim asıl beklediğim olay Arc sonu her şey orada belli olacak seri devam edecek mi ? Acayip potansiyel var. [ Mangayı okuyanlar biliyor :D ]

Mankaga manga yazmaktansa senaryo yazabilir %100 daha kolay ve hem o hemde biz mutlu oluruz :D

Roronoa Zoro

Gül Bombası süper yapmışar ya yok yok süper ötesi yapmışar Yok yok Çok süper ötesi yapmışlar :D
Son bölüm müthişti ya 3-5 bölüme Gon'uda görürüz ama benim asıl beklediğim olay Arc sonu her şey orada belli olacak seri devam edecek mi ? Acayip potansiyel var. [ Mangayı okuyanlar biliyor :D ]

Mankaga manga yazmaktansa senaryo yazabilir %100 daha kolay ve hem o hemde biz mutlu oluruz :D
Manga çizerek kazanacağının çok daha azını kazanırlar öyle, o yüzden yapmıyorlar :/

Roronoa Zoro

Hiç kazanıyor manga çizerek [ manga çizmiyor 2 yıldır benim dediğim yöntem ile en azından eline ekmek parası geçer :p ]
Hikayeyi şimdi harcarsa ileride hiç kazanamayacak, onu kastetmiştim :)
Ayrıca Dede bu sefer harcadı herhalde Meryem'i, nükleer bomba mı patlattı noldu? :D
Gon Arlong Park'a giden Luffy gibi duruyor, çok pis dövüş dönecek, daha bitmedi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık