Genetik çok gelişti. Artık üç tüp kullanıyorlar.Neyse artık hepsi aynı şey iki tüpü karıştır DNA yaptım diye sevin
Meryem deme la karizma adam yazık :/
.
Adamın adı. Onu da mı demiyek.
Genetik çok gelişti. Artık üç tüp kullanıyorlar.Neyse artık hepsi aynı şey iki tüpü karıştır DNA yaptım diye sevin
Meryem deme la karizma adam yazık :/
Meruem daha iyi onu deGenetik çok gelişti. Artık üç tüp kullanıyorlar.
.
Adamın adı. Onu da mı demiyek.
Bilmeyini kandır canım sen biz biliyoruzPis cahiller :/
Ha size erlenmayer verdilerBiliyon ama yanlış biliyon işte :/
Manga çizerek kazanacağının çok daha azını kazanırlar öyle, o yüzden yapmıyorlar :/Gül Bombası süper yapmışar ya yok yok süper ötesi yapmışar Yok yok Çok süper ötesi yapmışlar
Son bölüm müthişti ya 3-5 bölüme Gon'uda görürüz ama benim asıl beklediğim olay Arc sonu her şey orada belli olacak seri devam edecek mi ? Acayip potansiyel var. [ Mangayı okuyanlar biliyor ]
Mankaga manga yazmaktansa senaryo yazabilir %100 daha kolay ve hem o hemde biz mutlu oluruz
Hiç kazanıyor manga çizerek [ manga çizmiyor 2 yıldır benim dediğim yöntem ile en azından eline ekmek parası geçer ]Manga çizerek kazanacağının çok daha azını kazanırlar öyle, o yüzden yapmıyorlar :/
Hikayeyi şimdi harcarsa ileride hiç kazanamayacak, onu kastetmiştimHiç kazanıyor manga çizerek [ manga çizmiyor 2 yıldır benim dediğim yöntem ile en azından eline ekmek parası geçer ]
Cizmese nolur adamın mangası ilk 10'a girdi geri anime sayesinde deli gibi para geliyordur ona.Hiç kazanıyor manga çizerek [ manga çizmiyor 2 yıldır benim dediğim yöntem ile en azından eline ekmek parası geçer ]