Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arc bittikten sonra kesin bitecek mi anime ? yoksa filler falan yaparlar mı ?
Bildiğim kadarıyla kesin bir bilgi yok ama arc bittikten sonra bile mangada yarım/çeyrek arc lık bayağı ilginç bir konu var.
Belki devam edebilir veya filler falan verebilirler ki ben bitirmelerindense filler vermelerini tercih ederim.

Adamlar yapıyor sonra one piece'ye bakınca insan anime demeye utanıyor.Aynı güzellikde devam eder umarım

Bu durum beni baya üzüyor aslında. Bana göre dünyanın en iyi mangası olan OP'nin animesi bu kadar kötü olmamalı. Ne iyi animasyon var ne akıcılık var ne de iyi ost. Diğerlerini hadi yine görmezden geldim diyelim ama müzikler benim için cidden çok önemli. Animeyi anime yapan temel şey müziktir bana göre.Op'de ise 4-5 tane müzik var gerisi tamamen çöp.

Neyse konuyu çok dağıtmadan HxH hakkında yorum yapayım:) Bugün 10 bölüm kadar izledim ve hakkındaki övgüleri sonuna kadar hak ettiğini anladım.Her şeyiyle dört dörtlük olmuş ki daha olayların başında olmama rağmen böyle düşünüyorum.İleride çok daha sağlam sahneler göreceğimden hiç şüphem yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık