Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Hunter x Hunter (Anime) (17.09.2012 - 13.07.2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm hakkında söylenebilecek tek şey "tecrübe dediğin budur kral kardeş". Öyle dövüş boyu şah-mat yapıcam demeye benzemez. Netero gibi bi adam kazanmayı garantilemeden gelmez.
Bide o sonra kral nası yusuf oldu. Ordaki çizimler gösterimler sahne geçişleri... Su ana kadar izledigim animeler içersinde en iyi bölüm diyebilirim.

Shinegeki No Kyojin,Hunter x Hunter ikiside inanılmaz anime bölümüleri cıkardı adamlara helal olsundan başka bir şey denemez.

Bu kral gibileri hiç sevmiyorum.Adam yıllarca çalışsın,didinsin,sen gel neymiş efendim evrim miş.Gidip köylü yesin anan,nen men olmasın ama senin savunman en güçlü savunma olsun.Cidden ne akıl var ne mantık.Sırf ana karakterin önü açılsın diye netero gibi deli karakterler harcanıyor ya neyse.

Bu kral gibileri hiç sevmiyorum.Adam yıllarca çalışsın,didinsin,sen gel neymiş efendim evrim miş.Gidip köylü yesin anan,nen men olmasın ama senin savunman en güçlü savunma olsun.Cidden ne akıl var ne mantık.Sırf ana karakterin önü açılsın diye netero gibi deli karakterler harcanıyor ya neyse.
Kral İchigo bildiğin işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık