Unknown
Warlock u pek sevmedim.Mage iyide onu da sevmedim.Rogue denedim onuda sevmedim.Wariror çok fena ezdi beni yalnız.Bot falan ama :/Benim toplasan 2-3 saatimi almıştı ilk gün bunları yapmam
Şimdi toplasan 2-3 maç atıyorum o kadar
Warlock u pek sevmedim.Mage iyide onu da sevmedim.Rogue denedim onuda sevmedim.Wariror çok fena ezdi beni yalnız.Bot falan ama :/Benim toplasan 2-3 saatimi almıştı ilk gün bunları yapmam
Şimdi toplasan 2-3 maç atıyorum o kadar
Warlock'un kartlar dandik canım şimdi ama Hero özeliği oyundaki en baba özellikWarlock u pek sevmedim.Mage iyide onu da sevmedim.Rogue denedim onuda sevmedim.Wariror çok fena ezdi beni yalnız.Bot falan ama :/
Yenemedim Wairor u bir türlü Bir Mage le birde Rogue ile denedim.İkisindede yenemedim.Adam canavar bildiğin :/ Durmadan kalkan basıyor.Deli kartları var.Berserk diye bir kart çıkardı.Saldırdıkça saldırısı artıyor adamınWarlock'un kartlar dandik canım şimdi ama Hero özeliği oyundaki en baba özellik
2-3 Drop doldur. 1-2 spell koy biter gider
adamda Legendary kaynıyor Leroy yok diye ağlıyor ya ayıp ayıpRüyamda Leerooooooooy Jenkiiiiins çıkıyordu bir pack'ten. Çok üzüldüm gerçek olmadığını fark edince. Miracle Rogue Deck yaptım. Edwin VanCleef da var gerçi de Leeroy olaydı iyiydi :/ Shaman Deck'im de güzel oldu ama onda da Windlord eksik. Gene de kartlar çok kötü gelmediği sürece Win/Lose ratio'mu baya yukarılara çektim. Rank oynamıyordum pek deck yok diye. 23'ten falan 13'e indim 2 günde. Hedefim 5-4 falan yapmak ^^
Adam 4 el üst üste 4 legendary koydu. İkisi golden idi. Ben de 3 tane var. Üçünü aynı deck'e koyamıyorum zaten (( Bir Leeroy çok mu fazla ? :/adamda Legendary kaynıyor Leroy yok diye ağlıyor ya ayıp ayıp
Bu arada bu hafta bir mini turnuva yapak diyecektimde Smite'ın 2x Favor + Gem üstüne birde yarın sinemaya gideceğim Haftaya yaparız.
Haftaya Perşembe Cuma Online olunca liste yapalım 4-6 kişi felan
Bu legendaryler filan nasıl açılıyo ben hala basiclerle idare ediyomAdam 4 el üst üste 4 legendary koydu. İkisi golden idi. Ben de 3 tane var. Üçünü aynı deck'e koyamıyorum zaten (( Bir Leeroy çok mu fazla ? :/