Kenshiro 25 Eki 2023 #6,801 Umarım tutmaz. Gerçek hayatta olsa da dost olsak dediğin çizgi film karakteri?
Müsteşar Kemal 25 Eki 2023 #6,802 Kenshiro dedi ki: Umarım tutmaz. Gerçek hayatta olsa da dost olsak dediğin çizgi film karakteri? Genişletmek için tıkla ... Sakuragi Hanamichi yada Takamura. Aynı sorudan devam.
Kenshiro dedi ki: Umarım tutmaz. Gerçek hayatta olsa da dost olsak dediğin çizgi film karakteri? Genişletmek için tıkla ... Sakuragi Hanamichi yada Takamura. Aynı sorudan devam.
Mithyxila 31 Eki 2023 #6,804 Lahmacun kesinlikle yemem de, "Aaa, farklı bir damak zevki varmış, olmadı ben de deneyeyim." diyebilirdim en fazla. Utangaçlık ve içedönüklük kavramları kitlelerce neden bu kadar karıştırılıyor ?
Lahmacun kesinlikle yemem de, "Aaa, farklı bir damak zevki varmış, olmadı ben de deneyeyim." diyebilirdim en fazla. Utangaçlık ve içedönüklük kavramları kitlelerce neden bu kadar karıştırılıyor ?
LaughTale 31 Eki 2023 #6,805 Kendileri ve çevreleri gibi olmayan herkesi zayıf ve eksik birer ucube olarak gördükleri için ayırt etme ihtiyacı hissetmeyecek kadar kibirliler. İdeal dinlenme nedir senin için ?
Kendileri ve çevreleri gibi olmayan herkesi zayıf ve eksik birer ucube olarak gördükleri için ayırt etme ihtiyacı hissetmeyecek kadar kibirliler. İdeal dinlenme nedir senin için ?
Arthur Morgan 31 Eki 2023 #6,806 Değişir. Bazen yalnız kalmayi istersin bazen sevdiklerinle felekten bir gün çalmayı bazen güzel bir tatil. Modunla alakalı Açık sözlü olmak mı yoksa küçük yalanlar söylemek mi daha iyidir
Değişir. Bazen yalnız kalmayi istersin bazen sevdiklerinle felekten bir gün çalmayı bazen güzel bir tatil. Modunla alakalı Açık sözlü olmak mı yoksa küçük yalanlar söylemek mi daha iyidir
Mithyxila 31 Eki 2023 #6,807 Açık sözlülük bazen kötü olaylara sonuç verebilir ya, küçük yalanlar söylenmeli. Mutlak bir açık sözlülük, "Hiç ortalıkta Yahudi gördün mü ?" diye soran Nazi subayına odanda sakladığın Yahudi'yi elinle göstermek gibi bir şey gibi geliyor. Ötenazi sence yasallaştırılmalı mı ? Neden ?
Açık sözlülük bazen kötü olaylara sonuç verebilir ya, küçük yalanlar söylenmeli. Mutlak bir açık sözlülük, "Hiç ortalıkta Yahudi gördün mü ?" diye soran Nazi subayına odanda sakladığın Yahudi'yi elinle göstermek gibi bir şey gibi geliyor. Ötenazi sence yasallaştırılmalı mı ? Neden ?
Büyük Korsan Kaidou 31 Eki 2023 #6,808 Yasallaştırılmamalı. Kimsenin kimsenin hayatını almaya hakkı yoktur. Hayat nasıl gidiyor?
Mcgill 31 Eki 2023 #6,809 Yorucu. İş hayatı dil okulu filan derken şaftım kayıyor. Ama iyi mutluyum ben. Ne zaman ölceğini bilmek mi yoksa nasıl ölceğini bilmek mi?
Yorucu. İş hayatı dil okulu filan derken şaftım kayıyor. Ama iyi mutluyum ben. Ne zaman ölceğini bilmek mi yoksa nasıl ölceğini bilmek mi?