Keepr 9 Kas 2023 #6,822 O kadar uzun zamandır paramız değer kaybediyor ki en son neyi aldığıma üzüldüğümü hatırlamıyorum. Genelde iyi ki almışım şuan alamazdım diyerek geçiyor zaman. En sevdiğin tatlı ne?
O kadar uzun zamandır paramız değer kaybediyor ki en son neyi aldığıma üzüldüğümü hatırlamıyorum. Genelde iyi ki almışım şuan alamazdım diyerek geçiyor zaman. En sevdiğin tatlı ne?
Mithyxila 9 Kas 2023 #6,823 Triliçe. Günümüzde, MP3 Player'a olan ilgi neden azaldı sence ? Bence çok güzeller ve şıklardı ya,
Arthur Morgan 9 Kas 2023 #6,825 Niye yemiyim Sevdiğimiz kişileri gerçekten seviyor muyuz yoksa bize iyi hissettirdikleri için mi seviyoruz?
Niye yemiyim Sevdiğimiz kişileri gerçekten seviyor muyuz yoksa bize iyi hissettirdikleri için mi seviyoruz?
Dattebayo..! 9 Kas 2023 #6,826 Sevdiğimiz için bize iyi hissetiriyorlar Seksomanyak aforizma kasmaya başladığına göre kaç saattir yalnızdır sence?
Sevdiğimiz için bize iyi hissetiriyorlar Seksomanyak aforizma kasmaya başladığına göre kaç saattir yalnızdır sence?
Mewtwo 10 Kas 2023 #6,828 Sarışın Kızlar Itachi_27’nin imanı mı yoksa BattalGazi’nin imanı mı daha kuvvetlidir?
El' Schtime 10 Kas 2023 #6,830 Paça çorbası Keşke elimde güç olsa da evrenden komple silsem dediğin bir meyve veya sebze var mı?