Murray 23 Ağu 2023 #6,781 devam partları vs. sayılıyorsa bleach tybw sayılmıyorsa bocchi veya 86 çıkmasını beklediğin yeni anime/manga var mı?
devam partları vs. sayılıyorsa bleach tybw sayılmıyorsa bocchi veya 86 çıkmasını beklediğin yeni anime/manga var mı?
Keepr 23 Ağu 2023 #6,782 Solo leveling anime işine gircekmiş sanırım. Onu bekliyorum. Bitişi kötüydü ama başları eğlenceli olabilir. Kedi beslemek mi, köpek beslemek mi?
Solo leveling anime işine gircekmiş sanırım. Onu bekliyorum. Bitişi kötüydü ama başları eğlenceli olabilir. Kedi beslemek mi, köpek beslemek mi?
Kenshiro 23 Ağu 2023 #6,785 Severiz tabi. Fantastik Dörtlü üyelerinden gücü bende olsa dediğin karakter?
Amiral 23 Ağu 2023 #6,786 Kardeşlerden herhangi birininki olabilir. Ama Susan'ınkiler daha kullanışlı gibi. O yüzden Susan. Tony Stark'ın zenginliğine sahip olmak mı yoksa zekasına mı?
Kardeşlerden herhangi birininki olabilir. Ama Susan'ınkiler daha kullanışlı gibi. O yüzden Susan. Tony Stark'ın zenginliğine sahip olmak mı yoksa zekasına mı?
Skywalker 23 Ağu 2023 #6,787 O zekaya sahip olsam parayı zaten bulurdum. Hababam Sınıfı'ndan bir karakter olmak zorundasın. Kim olurdun?
O zekaya sahip olsam parayı zaten bulurdum. Hababam Sınıfı'ndan bir karakter olmak zorundasın. Kim olurdun?