Iris 25 May 2023 #6,492 Şu anlık yok. Kotamı doldurmuşumdur belki, bilemiyorum. İnsanların internet üzerindeki anonim kimliklerle buluşma, bu kişilerin seslerini duyma ve fotoğraflarını görme isteği neden kaynaklanıyordur?
Şu anlık yok. Kotamı doldurmuşumdur belki, bilemiyorum. İnsanların internet üzerindeki anonim kimliklerle buluşma, bu kişilerin seslerini duyma ve fotoğraflarını görme isteği neden kaynaklanıyordur?
Sakata Gintoki 25 May 2023 #6,493 İnsanlar bilinmeyenden nefret ederler. İnternette tanıştığın en garip kişi ?
Murray 25 May 2023 #6,494 Magi nickli bir arkadaş, sadece onun varlığı ve şansı üzerinden tanrı var ve mizah anlayışını magi üzerinden belli ediyor diyorum bazen Forumdaki en garip kişi?
Magi nickli bir arkadaş, sadece onun varlığı ve şansı üzerinden tanrı var ve mizah anlayışını magi üzerinden belli ediyor diyorum bazen Forumdaki en garip kişi?
Bogeyman 25 May 2023 #6,495 @Büyük Devrimci Dragon valla suçlamasın resmi yeterli Mod olsan hangi nickle anılmak isterdin
Soldier Boy 25 May 2023 #6,496 Çok var ya emin değilim ama kesinlikle lalo nickiyle anılmak istemezdim En sevdiğin 3 kf üyesi Son düzenleme: 25 May 2023
Skywalker 25 May 2023 #6,497 Büyük Devrimci Dragon dedi ki: En sevdiğim 3 kf üyesi Genişletmek için tıkla ... Senin en sevdiklerin muhtemelen PirateX, UnMihawk ve Lalo Benim sevdiklerimi soruyorsan 3 kişiyle sınırlandırdığın için 3 isim vereyim ama en sevdiklerim diye bir sınırlama gözetmeden söylüyorum Carpe, Kenşi, NoobMaster69 Mod olsan kimi banlardın? Neden?
Büyük Devrimci Dragon dedi ki: En sevdiğim 3 kf üyesi Genişletmek için tıkla ... Senin en sevdiklerin muhtemelen PirateX, UnMihawk ve Lalo Benim sevdiklerimi soruyorsan 3 kişiyle sınırlandırdığın için 3 isim vereyim ama en sevdiklerim diye bir sınırlama gözetmeden söylüyorum Carpe, Kenşi, NoobMaster69 Mod olsan kimi banlardın? Neden?
Soldier Boy 25 May 2023 #6,498 Kutsal ejder fanlarını banlardım. Bir nedeni yok canım istediği için banlardım Aynı soru
elisa 25 May 2023 #6,500 forum ortami gayet tatli ya banlayacak bisey yok bence. modlar isini iyi yapiyo. forumdaki bir uyeye bir tavsiye verecek olsan kime hangi tavsiyede bulunurdun?
forum ortami gayet tatli ya banlayacak bisey yok bence. modlar isini iyi yapiyo. forumdaki bir uyeye bir tavsiye verecek olsan kime hangi tavsiyede bulunurdun?