Kenshiro 24 May 2023 #6,481 Dışarı çıkıp temiz hava almak. Ben öyle yapıyorum genelde. Küçükken almayı en çok istediğin oyuncak?
Keepr 24 May 2023 #6,482 Çok kaliteli bir uzaktan kumandalı race car vardı. Zamanında çok istemiştim ama alamadım :/ önümüzdeki seçimi kim kazanır?
Çok kaliteli bir uzaktan kumandalı race car vardı. Zamanında çok istemiştim ama alamadım :/ önümüzdeki seçimi kim kazanır?
Kaizoku Gari 24 May 2023 #6,486 Burç dediğin yıldızlar ve astronomi ilmi ise inanırım ama gezegenlerin hareketlerinin beni etkilemesine hayır inanmam yani yaygın olarak bilinen burç yorumlarına inanmıyorum Forumdan 3 kişiyle adaya düşseydin kimler olsun isterdin
Burç dediğin yıldızlar ve astronomi ilmi ise inanırım ama gezegenlerin hareketlerinin beni etkilemesine hayır inanmam yani yaygın olarak bilinen burç yorumlarına inanmıyorum Forumdan 3 kişiyle adaya düşseydin kimler olsun isterdin
Kaizoku Gari 24 May 2023 #6,488 @carpe d. em @Cavitq11 @Dattebayo..! Biraz farklı bir ekip oldu farkındayım ama monotonluk iyi değildir biraz renkli olalım Aynı soru
@carpe d. em @Cavitq11 @Dattebayo..! Biraz farklı bir ekip oldu farkındayım ama monotonluk iyi değildir biraz renkli olalım Aynı soru
elisa 24 May 2023 #6,489 @Mihawk @twei @kekomancer bu gang ile kendimize bir krallik yapariz orada forumda reel olmak istedigin uc kisi?
@Mihawk @twei @kekomancer bu gang ile kendimize bir krallik yapariz orada forumda reel olmak istedigin uc kisi?