kaos 10 May 2023 #6,311 zor soru ama en iyi arkadaşım diyorum. sihirli annem sonlara doğru ilk dönemlerindeki kaliteyi koruyamamıştı. yarmagül mü gazman mı?
zor soru ama en iyi arkadaşım diyorum. sihirli annem sonlara doğru ilk dönemlerindeki kaliteyi koruyamamıştı. yarmagül mü gazman mı?
BlackMask 10 May 2023 #6,312 Caesar XVII. İlletyus dedi ki: zor soru ama en iyi arkadaşım diyorum. sihirli annem sonlara doğru ilk dönemlerindeki kaliteyi koruyamamıştı. yarmagül mü gazman mı? Genişletmek için tıkla ... Sana göre forumda en kaliteli yorumlara sahip olan üye kimdir?
Caesar XVII. İlletyus dedi ki: zor soru ama en iyi arkadaşım diyorum. sihirli annem sonlara doğru ilk dönemlerindeki kaliteyi koruyamamıştı. yarmagül mü gazman mı? Genişletmek için tıkla ... Sana göre forumda en kaliteli yorumlara sahip olan üye kimdir?
Skywalker 10 May 2023 #6,314 @Büyük Devrimci Dragon Forumdan kimlerle bir yerde oturup ne üzerine sohbet etmek isterdin?
Soldier Boy 10 May 2023 #6,315 @Skywalker ile oturup saatlerce dragon övüp, amiral gömerdik Aynı soru
Mithyxila 10 May 2023 #6,316 Forumdaki kişiler hakkında böyle bir düşüncem olmadı. Sence, kolay yolu seçmeye neden yatkınız ?
Iris 10 May 2023 #6,317 "321x123" çarpma işlemini neden atlıyorsak. Mecbur olmadığımız bir zorluğun içerisine gireceğimizi anladığımızda zaman kaybı hissi yaratılıyor gibi geliyor, önemli olduğu düşünülürse geri dönülebilir çünkü :d. Sence, neden böyle işlemleri atlıyoruz?
"321x123" çarpma işlemini neden atlıyorsak. Mecbur olmadığımız bir zorluğun içerisine gireceğimizi anladığımızda zaman kaybı hissi yaratılıyor gibi geliyor, önemli olduğu düşünülürse geri dönülebilir çünkü :d. Sence, neden böyle işlemleri atlıyoruz?
Mercury 10 May 2023 #6,318 Çünkü bir faydası ve manası yok. Yukarıdaki bağlamda da sadece bir örnek olarak kullanıldığı için çarpanları okuma gereği bile duymadım. İlginç bir etimolojik bilgi bırak.
Çünkü bir faydası ve manası yok. Yukarıdaki bağlamda da sadece bir örnek olarak kullanıldığı için çarpanları okuma gereği bile duymadım. İlginç bir etimolojik bilgi bırak.
BlackMask 11 May 2023 #6,319 Söylemek kelimesi Eski ve Orta Türkçede biçimi "sözlemek"tir. 14.yüzyıldan sonra söylemek biçimi görülmekte ve evrilmeye başlamıştır. Sözle- = söz+le- şeklindedir. Söz sözcüğü de farazi bir sö- fiilinden +z fiilden isim yapım geldiği düşünülmektedir. Yani: Söz < *sö- olabilir. Sana göre forumun gif ve caps kralı kimdir?
Söylemek kelimesi Eski ve Orta Türkçede biçimi "sözlemek"tir. 14.yüzyıldan sonra söylemek biçimi görülmekte ve evrilmeye başlamıştır. Sözle- = söz+le- şeklindedir. Söz sözcüğü de farazi bir sö- fiilinden +z fiilden isim yapım geldiği düşünülmektedir. Yani: Söz < *sö- olabilir. Sana göre forumun gif ve caps kralı kimdir?
Skywalker 11 May 2023 #6,320 Bu konuya sürekli onu etiketlemekten sıkıldım ama ya @Büyük Devrimci Dragon Sence forumda hangi lobi daha iyi argüman üretiyor ve en sevdiğin argümanları ne?
Bu konuya sürekli onu etiketlemekten sıkıldım ama ya @Büyük Devrimci Dragon Sence forumda hangi lobi daha iyi argüman üretiyor ve en sevdiğin argümanları ne?