elisa 5 May 2023 #6,291 Camasir asmak dunyanin en igrenc olayi Bugün yapmayi planladigin seyler neler?
BlackMask 5 May 2023 #6,292 Arkadaşımla gezdim. Mantık insanı mısın duygu insanı mısın? Hangisini kendine dersin?
BlackMask 6 May 2023 #6,294 Keepr dedi ki: Kesinlikle mantık insanıyım. Forumda yazmayı en çok sevdiğin konu hangisi? Genişletmek için tıkla ... Genel Sohbet'ten başka değildir, sanırım. En sevdiğin tatlı nedir? Son düzenleme: 6 May 2023
Keepr dedi ki: Kesinlikle mantık insanıyım. Forumda yazmayı en çok sevdiğin konu hangisi? Genişletmek için tıkla ... Genel Sohbet'ten başka değildir, sanırım. En sevdiğin tatlı nedir?
Void 8 May 2023 #6,296 Bilmiyorum fakat etseydim 2-3 haftayı geçmezdi galiba. Bilgisayar oyunları oynar mısın? Evet ise, hangi oyunları oynarsın?
Bilmiyorum fakat etseydim 2-3 haftayı geçmezdi galiba. Bilgisayar oyunları oynar mısın? Evet ise, hangi oyunları oynarsın?
BlackMask 9 May 2023 #6,298 Mario diyorum. Mutluluk için para şart mı sence? Son düzenleme: 9 May 2023