BlackMask 3 May 2023 #6,272 Soya soslu mantarlı noodle. Ancak hazır paketlerdeki gibi değil. Onları sevmem. Kendim yaparsam yerim. Yukarıdaki üye hakkında ne düşünüyorsun? Son düzenleme: 3 May 2023
Soya soslu mantarlı noodle. Ancak hazır paketlerdeki gibi değil. Onları sevmem. Kendim yaparsam yerim. Yukarıdaki üye hakkında ne düşünüyorsun?
Bogeyman 3 May 2023 #6,273 İyi bir üye sürekli bize eğlenceli fotolar atıyor Mod olsan nickinin ne olmasını isterdin?
BlackMask 3 May 2023 #6,276 Bu konuda en kavramına koyamam. İki tane söyleyeyim. Yerli Mor ve Ötesi, yabancı The Rasmus diyeyim şimdilik. Kendi tecrübelerinden yola çıkarak birine tavsiye verecek olsan bu ne olur?
Bu konuda en kavramına koyamam. İki tane söyleyeyim. Yerli Mor ve Ötesi, yabancı The Rasmus diyeyim şimdilik. Kendi tecrübelerinden yola çıkarak birine tavsiye verecek olsan bu ne olur?
Keepr 4 May 2023 #6,277 Hayat kısa. Carpe diem, anı yaşa. İki hafta önceki senle aranda ne kadar fark var?
Nebukadnezar 4 May 2023 #6,278 2021 Mac'imi satıp yeni Mac 2023 aldım. İlk aşkımı daha güzeldi son aşkın mı?
Murray 4 May 2023 #6,280 Bilemiyorum kimseyi engellemedim galiba ne forumda ne sunucuda nefret düzeyinde olmasa da keldorn'u pek sevmiyorum Aynı soru
Bilemiyorum kimseyi engellemedim galiba ne forumda ne sunucuda nefret düzeyinde olmasa da keldorn'u pek sevmiyorum Aynı soru