amaneden 2 May 2023 #6,251 Hmm. Bilemedim yekten. Çikolatalı olsun hadi. Hak ettiği değeri görmediğini düşündüğün bir anime?
El' Schtime 2 May 2023 #6,252 Plastic Memories Doraemon'dan istediğin herhangi bir alet ödünç alabilecek durumda olsaydın hangi aleti alırdın ve neden alırdın?
Plastic Memories Doraemon'dan istediğin herhangi bir alet ödünç alabilecek durumda olsaydın hangi aleti alırdın ve neden alırdın?
Keldorn 2 May 2023 #6,253 ALMAZDIM, ASLA ALMAZDIM. ÖLECEK OLSAM ALMAZDIM ÇÜNKÜ BEN SEVMEM ÖYLE ŞEYLERİ. Sevgilin saçını pembeye boyatırsa tepkin ne olur?
ALMAZDIM, ASLA ALMAZDIM. ÖLECEK OLSAM ALMAZDIM ÇÜNKÜ BEN SEVMEM ÖYLE ŞEYLERİ. Sevgilin saçını pembeye boyatırsa tepkin ne olur?
Mithyxila 2 May 2023 #6,254 Pek umurumda olmazdı açıkçası. "Maladaptive Daydreaming, isteklerini ve hayâllerini gerçekleştiremeyenlerin afyonudur." deyimine katılıyor musun ?
Pek umurumda olmazdı açıkçası. "Maladaptive Daydreaming, isteklerini ve hayâllerini gerçekleştiremeyenlerin afyonudur." deyimine katılıyor musun ?
elisa 3 May 2023 #6,256 inzivaya cekilir kendimi muzige veririm, yakin zamanda yapmayi dusunuyorum bunu en sevdigin sıcak ve soguk icecekler neler?
inzivaya cekilir kendimi muzige veririm, yakin zamanda yapmayi dusunuyorum bunu en sevdigin sıcak ve soguk icecekler neler?
amaneden 3 May 2023 #6,260 Bilgisayar sandalyesinde. (Çalışmaya karşıyım.) Yağmurluk mu şemsiye mi yoksa yağmurun tadınu çıkarmak mı?
Bilgisayar sandalyesinde. (Çalışmaya karşıyım.) Yağmurluk mu şemsiye mi yoksa yağmurun tadınu çıkarmak mı?