elisa 2 May 2023 #6,233 Eulachacha Waikiki (TV Series 2018–2019) ⭐ 8.2 | Comedy, Drama 1h 5m | 13+ www.imdb.com Forumda her konuda zıttın olduguna inandigin bi eleman var mi
Eulachacha Waikiki (TV Series 2018–2019) ⭐ 8.2 | Comedy, Drama 1h 5m | 13+ www.imdb.com Forumda her konuda zıttın olduguna inandigin bi eleman var mi
kaos 2 May 2023 #6,234 her konuda olduğundan emin değilim ama oldukça zıt olduğum birkaç kişi var. o kişiler bilmiyor bunu çünkü tartışmacı bir kişi olmadığımdan neredeyse hiç münakaşaya girmedim. bugün kedi sevdin mi?
her konuda olduğundan emin değilim ama oldukça zıt olduğum birkaç kişi var. o kişiler bilmiyor bunu çünkü tartışmacı bir kişi olmadığımdan neredeyse hiç münakaşaya girmedim. bugün kedi sevdin mi?
Count Alucard 2 May 2023 #6,236 Atardım ama Mihawk siliyor. Sezen Aksu - Şinanay Dinlemekten en çok keyif aldığın şarkı?
Iris 2 May 2023 #6,237 Son zamanlarda. Gizli İçerik Türünde, diğerlerinden ayrı bir yere koyduğun, senin için bir filmden öte olan dram filmi hangisidir?
Son zamanlarda. Gizli İçerik Türünde, diğerlerinden ayrı bir yere koyduğun, senin için bir filmden öte olan dram filmi hangisidir?
BlackMask 2 May 2023 #6,239 Çok var, hepsini sayamam. Keşke okuduğum bölümü okumasaydım ya da devamını getirmeseydim. Keşke sözünü sevmediğim için daha da söylettiriyor sanki. Forumda kendine yakın hissettiğin üyeler var mı? Varsa yazar mısın?
Çok var, hepsini sayamam. Keşke okuduğum bölümü okumasaydım ya da devamını getirmeseydim. Keşke sözünü sevmediğim için daha da söylettiriyor sanki. Forumda kendine yakın hissettiğin üyeler var mı? Varsa yazar mısın?
Keepr 2 May 2023 #6,240 @Kenshiro @Berkay @Tiksav Lee @BlackMask @Arthur Morgan @kekomancer @RedTeroR Aynı soru.