BlackMask 2 May 2023 #6,223 Kimse cevaplamamış ben cevaplayayım. Sevdiğim bira yok. Bira içmiyorum. Bilgili birisi buna da cevap versin. Fedakârlık senin için ne ifade eder? Sevdiklerin için her şeyini feda eder misin?
Kimse cevaplamamış ben cevaplayayım. Sevdiğim bira yok. Bira içmiyorum. Bilgili birisi buna da cevap versin. Fedakârlık senin için ne ifade eder? Sevdiklerin için her şeyini feda eder misin?
Bisküvi 2 May 2023 #6,224 Sevdiklerim için taviz veririm ama her şeyi eder miyim bilmiyorum. Umarım bu anı yaşamam. Kedilerin kölesi olmak mı, köpeklerin efendisi olmak mı?
Sevdiklerim için taviz veririm ama her şeyi eder miyim bilmiyorum. Umarım bu anı yaşamam. Kedilerin kölesi olmak mı, köpeklerin efendisi olmak mı?
Arthur Morgan 2 May 2023 #6,225 Vintage Culture dedi ki: cok severim en sevdigin bira Genişletmek için tıkla ... 1 amsterdam 2 carlsberg 3 tuborg gold 4 becks vs... bira sevmem bu arada. İçkilerde son sıradadır benim için. Kedilerin efendisi olmak Favori içkin?
Vintage Culture dedi ki: cok severim en sevdigin bira Genişletmek için tıkla ... 1 amsterdam 2 carlsberg 3 tuborg gold 4 becks vs... bira sevmem bu arada. İçkilerde son sıradadır benim için. Kedilerin efendisi olmak Favori içkin?
Keepr 2 May 2023 #6,226 Redbull sjsjsjjsjs Evde beslemek istediğin sıradışı bir hayvan var mı varsa hangisi?
Berkay 2 May 2023 #6,227 Kızıl panda olabilir. Bildiğimiz panda da olsun isterdim ama ev dar gelir ona. Arkeologların seneye keşfedeceği bir mağaraya 50.000 yıl önceden bir mesaj bırakabilseydin, ne yazardın?
Kızıl panda olabilir. Bildiğimiz panda da olsun isterdim ama ev dar gelir ona. Arkeologların seneye keşfedeceği bir mağaraya 50.000 yıl önceden bir mesaj bırakabilseydin, ne yazardın?
Arthur Morgan 2 May 2023 #6,228 kk aday olmasın Mültecileri 5 yıl içerisinde geri gönderebilecek miyiz sence?
Count Alucard 2 May 2023 #6,230 Seçeceğim tek kızıl Nurullah Ankut'tur. O yzüden diğer. En sevdiğin fantastik dizi?