Kenshiro 11 May 2023 #6,321 Amiral Lobisi. En sevdiğim argümanları ''Saka yere düşmese WB'yi alırdı.'' Aynı soru.
Mercury 11 May 2023 #6,322 Yonko lobisi tabii. Argüman üretmemize gerek bile yok ama. Oda bizi gün geçtikçe daha da haklı çıkarıyor. Aynı soru.
Yonko lobisi tabii. Argüman üretmemize gerek bile yok ama. Oda bizi gün geçtikçe daha da haklı çıkarıyor. Aynı soru.
BlackMask 11 May 2023 #6,323 Bisküvi ve benim olduğum iki lobiden herhangi biri ya da belki üçüncü lobim. Argüman sonra söylerim. Bisküvi de söyleyebilir. Forumun en kültürlü insanı sana göre kimdir?
Bisküvi ve benim olduğum iki lobiden herhangi biri ya da belki üçüncü lobim. Argüman sonra söylerim. Bisküvi de söyleyebilir. Forumun en kültürlü insanı sana göre kimdir?
Murray 11 May 2023 #6,324 Pek muhabbetim hatta direkt hiç yok ama denk geldiğim kadarıyla konuları ve yazılarından dolayı @kadir †. Favori çizgi romanın nedir
Pek muhabbetim hatta direkt hiç yok ama denk geldiğim kadarıyla konuları ve yazılarından dolayı @kadir †. Favori çizgi romanın nedir
BlackMask 11 May 2023 #6,326 Hellsing diyeyim. Uzun zamandır okumuyorum, hafızamı tazelemek için girişirim. En sevdiğin sebze nedir?
Hellsing diyeyim. Uzun zamandır okumuyorum, hafızamı tazelemek için girişirim. En sevdiğin sebze nedir?
BAYILANLARCLUP 11 May 2023 #6,328 Dövme yok olsa ta emıonune kadar kovalarlar favori hobin ve favori mangan.
BlackMask 11 May 2023 #6,329 @Kenshiro için cevap: Yok ama dövme gibi yara izlerim var. Aklıma Loreen'in "you stuck on me like a tattoo" sözünü getirtti. Selamlar sana da Loreen'e de... @RANTAN RA RR için cevap: Müzik dinlemek ve müzik konuşmak. Favori mangam Hellsing diyeyim. En sevdiğin oyun nedir?
@Kenshiro için cevap: Yok ama dövme gibi yara izlerim var. Aklıma Loreen'in "you stuck on me like a tattoo" sözünü getirtti. Selamlar sana da Loreen'e de... @RANTAN RA RR için cevap: Müzik dinlemek ve müzik konuşmak. Favori mangam Hellsing diyeyim. En sevdiğin oyun nedir?