Siyah Ateş 23 Nis 2023 #6,192 Spor yapmadığım dönemlerde 10-15 bardak, spor yapıyosam 20 bardak ve üzeri. Aynı soru.
Hakuba Cavendish 23 Nis 2023 #6,193 mutfağa her uğradığımda su içiyorum. bi de odama bir şişe getiriyorum. öyle böyle derken 2 litreyi buluyordur. mutfak 4 bardak olsa şişe de 1 litre o da 4 bardak toplam 8 bardak galiba ıspanak mı pırasa mı
mutfağa her uğradığımda su içiyorum. bi de odama bir şişe getiriyorum. öyle böyle derken 2 litreyi buluyordur. mutfak 4 bardak olsa şişe de 1 litre o da 4 bardak toplam 8 bardak galiba ıspanak mı pırasa mı
BlackMask 23 Nis 2023 #6,194 Ispanaklı börekten dolayı ıspanak diyorum. Yapmaktan hoşlandığın üç eylem söyler misin?
Roronoa 23 Nis 2023 #6,195 Sinema filmi izlemek - Sahilde bira içerken, arkadaşlarla ettiğim sohbet - Kurgu karakterler tasarlamak. Aynı soru
Sinema filmi izlemek - Sahilde bira içerken, arkadaşlarla ettiğim sohbet - Kurgu karakterler tasarlamak. Aynı soru
Sesshomaru 23 Nis 2023 #6,198 Yalnız kalmak iyidir sana hem kendinle hem de çevrenle alakalı gerçekleri gösterir. Oralet sever misin ?
Yalnız kalmak iyidir sana hem kendinle hem de çevrenle alakalı gerçekleri gösterir. Oralet sever misin ?
BlackMask 23 Nis 2023 #6,199 Bir kere içtim. Yeşilli ve turuncu olan neyli bilmiyorum, onlar hoşuma gitti. Sadece dibini karıştırmamak gerekiyor herhâlde. Bayağı bayıyor yoksa. Üsteki üyeye tavsiye verir misin? Son düzenleme: 23 Nis 2023
Bir kere içtim. Yeşilli ve turuncu olan neyli bilmiyorum, onlar hoşuma gitti. Sadece dibini karıştırmamak gerekiyor herhâlde. Bayağı bayıyor yoksa. Üsteki üyeye tavsiye verir misin?