BlackMask 20 Nis 2023 #6,171 Pazar günü. Başkalarını umursayan taraf mısın yoksa "bana ne kendimden önemli değil" diyen taraf mısın?
Pazar günü. Başkalarını umursayan taraf mısın yoksa "bana ne kendimden önemli değil" diyen taraf mısın?
Berkay 22 Nis 2023 #6,174 Seni demek isterdim ama cips. Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan?
Keepr 22 Nis 2023 #6,176 Çıkar tabi benden iyisini mi bulacaklar djskjd Çocukluğunu geçirdiğin şehir senin için ne ifade ediyor?
Çıkar tabi benden iyisini mi bulacaklar djskjd Çocukluğunu geçirdiğin şehir senin için ne ifade ediyor?
Sodex 23 Nis 2023 #6,177 Hem güzel hem kötü anılarımın olduğu karışık şeyler ifade ediyor. Ama bunların beni ben yapan unsurlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Aşk senin için ne ifade ediyor?
Hem güzel hem kötü anılarımın olduğu karışık şeyler ifade ediyor. Ama bunların beni ben yapan unsurlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Aşk senin için ne ifade ediyor?
Mithyxila 23 Nis 2023 #6,178 Sadece lisedeyken tek seferlik bir şey olduğundan olsa gerek benim için şu anlık bir anlamı yok. Obsesif bir bireye bir tavsiye bırakır mısın ?
Sadece lisedeyken tek seferlik bir şey olduğundan olsa gerek benim için şu anlık bir anlamı yok. Obsesif bir bireye bir tavsiye bırakır mısın ?
Dattebayo..! 23 Nis 2023 #6,179 Uzman yardımı alarak konuyu kapat kendini ihmal etme Gelmiş geçmiş en iyi oyun konsolu hangisi sence?
Uzman yardımı alarak konuyu kapat kendini ihmal etme Gelmiş geçmiş en iyi oyun konsolu hangisi sence?