Enies Lobby gören insanlar, hala tayfanın, rakiplerini nasıl indirebileceği üzerine mantık yürütüyorlar.
Sürekli mantık yürütelim o zaman. Ben de yürüteyim. Daha yeni zar-zor, power up alarak sağ kol yenmiş Luffy, üstüne Kaido'dan tek yemiş Luffy, Kaido ile tekrar nasıl dövüşecek? Kaido ile Katakuri arasında ne kadar seviye farkı var? Öncesinde bir amiralle falan dövüşmesi gerekmez mi? Şimdi diyeceksiniz ki, tek dövüşmeyecek. Yanında kimler dövüşecek? Luffy'den güçsüz olan, hiçbir komutan yendiğini bilmediğimiz Kid ve Law. Bu üçlü, Kaido'dan hiç darbe yemeyecekler mi? Yine tek yemeleri lazım. Hadi Luffy, 2-3 yesin.
Tası tarağı toplayıp, Wano'dan kaçmaları lazım.
Luffy'nin, Hody dövüşünü sayanlar, Zoro'nun Wano'da girdiği dövüşleri saymıyorlar nedense. Sırf Killer dövüşünde bile, hakiyi bir kenara bile koysak, dikkat üzerine bir gelişim yaşadı. Sonrasında Kawamatsu arkadan saldırdığında o saldırıyı yemedi. Gözümüze sokuldu bu gelişim. Üstüne Enma'yı aldı ve alıştığında güçleneceğini söyledi. Bu güçlenme de muhtemelen hakisi üzerinde etkili olacak.
Yine de mantıklı bakmıyorum ben. Oda'nın biçtiği rol önemli. 2 bölüm önce korkusuzca WB ile çarpışan Oden, 2 bölüm sonra sıradan bir devden kaçıyor. Sanki WB cüce.