Yorumlara bakıyorum da gerçekten Zoro'nun güç olarak ilerleyişinin Yk3, Yk2, Yk1 gibi seyir izleyeceğini düşünenler var gibi duruyor. Bazı sorularım olacak.
- Zoro'nun Wano'daki en güçlü kılıç ustası olmadan oradan ayrılmayacağı düşünülürse ve Ashura'nın Jack'e bakış acısının yanı sıra Jack karşısındaki performansı düşünülürse Zoro'nun Jack'ten çok daha güçlü olacağı bariz değil mi ?
- Zoro Yk3 gibi bir seviyede iken Luffy'nin amiral civarı bir seviyede olması komik değil mi ? Böyle bir fark ne ile izah edilir ?
- Zoro'nun %100 performansını gördüğümüzde bunun Enma'sını, Ashura'sını, silahlanma hakisini de Zoro'nun %100 performansı üzerine koyduğumuzda Zoro ancak Yk3 mü etmiş oluyor ?
- Wano'da Zoro üzerinden yürüyen bir hikaye var, malum.(Oden'in mirası, Zoro'nun kökeni, Kaido göndermeleri vs.) Böyle bir hikayenin Zoro üzerinden yürümesi tamamen anlamsız mıdır, bunlar boş çizimler midir, bu "foreshadow" ların çıkacağı yer çıkmaz sokak ya da anlamsız bir boşluk mudur ?
- Zoro bu güçlenme seyrinde giderse yani Wano'yu Yk3 civarı seviyelerde tamamlarsa böyle düşünen insanlar Zoro'nun nihai hedefine nasıl ulaşacağını düşünür ve izah ederler ? Zira Zoro bu gidişle devam ederse Mihawk seviyesine gelmesi bi' 6-7 arc daha sürer gibi duruyor   Bu nasıl bir güç değerlendirme stratejisi, nasıl bir düşünce biçimi ben anlamıyorum.
@Dattebayo..! ve onun gibi düşünenleri bu soruları cevaplamaya davet ediyorum. Ama bu soruları cevaplarken tabloya bir bütün halinde bakmalarını, Wano'da yaşananları düşünerek bu zamana kadar Zoro'nun performansının takribi olarak yüzde kaçını kullandığını düşünerek cevap vermelerini rica edicem.. Luffy Mingo'yu, Cracker'i, X karakteri alırken(!) Zoro burnunu karıştırıyordu şeklinde cevap verilecekse hiç zahmet etmesinler