Luffy savaştıkça B. hakisini geliştirdi. Katayla yumruk tokuşturduğunda elleri sızlıyordu adamın ve G4 süresi kısalıyordu. Yani sonradan açıldı arap atı misali.Hazır burada seviye konuşuluyorken bir kaç şey yazmak istiyorum.
Şimdi bazı arkadaşlar Zoro’nun, King’i yenmesini çok absürt buluyor ama Luffy daha yeni Kata’yı yenerek sağ kol seviyesine gelebildi. Şimdi ise daha yukarı çıkması bekleniyor doğal olarak. Bir çok yerde Örnek olarak ise Luffy bu kadar dövüşe girdi işte o yüzden gelişti şey oldu deniliyor. Şimdi benim gördüğüm şu; Luffy 2y sonra ki Hordy-Dof-Cracker dövüşlerinde antrenmanda geliştirdiği tekniklerini kullandı ve Dof-Cracker dövüşünde yardım aldı. Şimdi Luffy’nin bu dövüşleri ile Kata’nın karşısına çıktığı halinden ne farkı vardı? Yine G4’ün hakisi bitti ve yine 2y sonra öğrendiği teknikleri kullandı. Yani ben Kata dövüşünde önceki dövüşlerinden aldığı bir avantaj, ekstra bir p.up ya da bir gelişme yaşadığını hatırlamıyorum. Ama o haliyle Kata’nın karşısına çıkıyor ve ilk dövüş gelişimini dövüş içinde p.up alarak gerçekleştirip Kata’yı bir şekilde saf dışı bırakıyor.
(Eğer bu konuda hatırlamadığım bir şet varsa yazabilirsiniz. Yani Luffy’nin Hordy-Dof-Cracker dövüşlerinden sonra aldığı bir p.up ya da Kata’ya karşı avantaj sağlayan bir şey hatırlayamadım ben)
Şimdi 2y sonra ki Zoro’nun tüm gücünü gördük mü? Hayır. Peki Zoro da irade-Dayanıklı ve potansiyelli bir adam mı? Evet. Ayrıca kendisi de Luffy gibi dövüş içinde p.up alıp gelişim yaşayabiliyor mu? Evet. Şimdi King ile dövüşse tüm kozlarını kullansa ve yetmediği yerde dövüş içi bir p.up daha alsa ve sonra yense çok mu farkı var bu olayın Luffy vs Kata dan? Bence hayır. Luffy bu kadar saçma şekilde o seviyeye bir Fb düşünerek gelişip Kata’yı indirerek geliyorsa, Zoro da indirebilir. Eğer bir saçmalık varsa da bu olayda o zaman Luffy’nin, Kata’yı alıp şu an Sağ kol seviyesi olması da saçma.
B. Hakisini Hody üzerinde geliştirdi.
Gaz adam üzerinde geliştirdi.
Dof üzerinde geliştirdi ilk defa G4 kullandı.
Cracker üzerinde geliştirdi G4 süresini uzattı.
Kata ile vs atarak yine B. hakisini geliştirdi ve K. hakisini geliştirdi G4 süresini azalttı.
Zoro 2y sonrasında hangi karakterle savaşıp ölümün kıyısına getirdi kendini? B. Hakisi gelişmedi varsa bi formu bunun süresini uzatmadı.
Yani Luffy bir sürü badireler atlatıp çeşitli power-uplar alarak Sağ kol seviyesine gelmişken Zoro dediğimiz arkadaş, Ahtapot'la ve Picayla vs attı. Bu adam nasıl sağ kol yenecek direk? Bal kazanına mı düşecek?