İyileşme yeteneğiyle Luffy gibi olup olup iyileşir dövüşe yeniden başlar, sırf şu klon jutsuları bile lafa karıştırıcıyken, Kata o yorgunlukla neyi gördüğünü şaşırır. Hiç şansı yok Kata'nın.Dayanıklılık mı? Luffy'nin attığı dayağa hayatta dayanamaz. Güç hadi eşit olsun, hız konusunda hiçbir şekilde kapışamaz. Kata zaten neredeyse her saldırıdan kaçabilen birisi, sadece Su jutsuları ile üstünlüğü sağlamaya çalışabilir, ondan başka bir şansı yok.
Fanlığın geldiği son nokta bu olsa gerek.Kaido'nun tükürügünden pek de farkı yok şu biju damaların.
Kaido'nun tükürügünden pek de farkı yok şu biju damaların.
Rica etsem şu op trollüğünü keser misin?Kaido'nun tükürügünden pek de farkı yok şu biju damaların.
HP bitince neyi yenileyecek be reis. Dokunamaz bile diyorum ben sana.İyileşme yeteneğiyle Luffy gibi olup olup iyileşir dövüşe yeniden başlar, sırf şu klon jutsuları bile lafa karıştırıcıyken, Kata o yorgunlukla neyi gördüğünü şaşırır. Hiç şansı yok Kata'nın.
Ben bile Kaido'yu bu kadar abartmamıştımFanlığın geldiği son nokta bu olsa gerek.
Fiziksel olarak yapılan atak yazmıştım ama orayaDaha abartılısını yapabilen binlercesini gösterebilirim. Google'ye Naruto Bijuu attack falan yaz.