Neyse benden bugünlük bu kadar kafi, devam edersem kalbim kaldırmaz
Korkudan birleşemez bir daha işteSanmam. Sakura'nın kullandığı teknik ikiye bölünmüş bir vücudu birleştirebiliyor.
Bu arc oraya da güzel bir p.up alırSopa konusunda yeterince rezil olmuştuk.
@Mr.Bushido Şu çocuğa biraz k.haki öğretsinler olmuyor böyle.
Kızma reis.Anlaşmayalım o zaman.
Verdim çünkü böyle bir şey var. Ve Big Mom serinin zirve karakterlerinden birisi. Kageleri de aynı sebepten attım.Opdaki gemilerin hızının karakterlerin havada olan hızları karşısında bir hiç olduğunu söyleyebilirim.Ayrıca Linlin örneğini neden verdiğini halen anlamadım.Linlin Luffy'den çok daha yavaş birisi.
Mesajları okumuyorsunuz bunu anladımDayanıklılık mı? Luffy'nin attığı dayağa hayatta dayanamaz. Güç hadi eşit olsun, hız konusunda hiçbir şekilde kapışamaz. Kata zaten neredeyse her saldırıdan kaçabilen birisi, sadece Su jutsuları ile üstünlüğü sağlamaya çalışabilir, ondan başka bir şansı yok.
-Yelkenli bir gemiyi 48 saat boyunca yakalayaman bir Yonkou ve ülkeleri dakikalar içinde kateden Kageler.
Cidden bu iki örnek üstüne ne diyebilirsin?
Dostum madem öyle, neden hem zaten öyle deyip hem de ama böyle olmalıydı diye sürüyorsun? Burada mangayı mı konuşacağız yoksa olması veya olmaması gerekenleri mi?İlk mesajımda demiştim iki mangaka da fizik kurallarının ağzına tükürdü diye. Ben elektiriğin gücüne dair konuşuyorum, yoksa Enel'de iş yok zaten.
İlk p.up geldi zaten. Bakalım şu gözden neler çıkacak.
Uçiha yok eder bu arada@Res
CV'ye gelsene orada çok süper tartışmalar var. Geçen Uçiha vs MF açmışlardı.
https://comicvine.gamespot.com/forums/battles-7/uchiha-clan-invades-marineford-hq-2066581/
Bu benim konu geyik yoksa.
SAİTAMA=BİG BANG Yani Saitama için her şey bir misket parçası gibi bak bu net çıkacak bana güvenHotu Thanos vs Bleach + OP + Naruto + Goku + Saitama