Sakura'nın HP'yi bitirecek saldırısı yok Kata'nın. Ayrıca klonlar değiştirmeyle her halükarda kurtulur Sakura, sen rahat olHP bitince neyi yenileyecek be reis. Dokunamaz bile diyorum ben sana.
Bijuların attığı şey tüm coğrafyayı silecek güçte. Kaido ufacık kaleyi yok ediyor anca.Ben bile Kaido'yu bu kadar abartmamıştım
Var mı hacı? Kaido peş pese atabiliyor hatta daha güçlü bile sayılır.Rica etsem şu op trollüğünü keser misin?
Anlaşabileceğimizi sanmıyorum. Zoro bile yener benim gözümde ama hiç değilse ona karşı şansı var.Sakura'nın HP'yi bitirecek saldırısı yok Kata'nın. Ayrıca klonlar değiştirmeyle her halükarda kurtulur Sakura, sen rahat ol
Tüm coğrafya yanlış oldu bir bölgeyi komple silecek güçte işte.Var mı hacı? Kaido peş pese atabiliyor hatta daha güçlü bile sayılır.
Tüm coğrafya. Naruto evrenini toplasan bir Alabasta eder mi şüpheli.
Fanlığın gözünü kör etmiş.Sakura'ya oy verenler şaşırtmadı. Haterlığınız burda da devam ediyor
Olm dur, sakin ol ya. Gülmekten ölecez bak.Var mı hacı? Kaido peş pese atabiliyor hatta daha güçlü bile sayılır.
@Yubashiri-sama
Anlaşmayalım o zaman.Anlaşabileceğimizi sanmıyorum. Zoro bile yener benim gözümde ama hiç değilse ona karşı şansı var.
Kaido'nunki yıkık bir kaleye anca zarar verdi ve çevreyi az çok tahrip etti. Damalar ise dağlara taşlara bir nükleer bomba. Arada çok fark var sankiVar mı hacı? Kaido peş pese atabiliyor hatta daha güçlü bile sayılır.
@Yubashiri-sama
Objektiflğimle övünürümFanlığın gözünü kör etmiş.