Her alanda Sakura ağır basıyor. Kata'nın meyvesinin olması bile dezavantaj. Sakura bir su tekniği yapsa, Kata pert.Hız olarakta kapışabileceğini zannetmiyorum, hadi Zoro için önce davranırsa yine bir şansı var burada hiç yok.
Luffy önce gitsin iyileşebilen* Dof'a tek atsın. Sonra gider istese bile ölemeyen karaktere tek atar.Luffy abartısız söylüyorum tek atar Sakura'ya. Sakura Luffy'nin savunmayı aşamaz, boş beleş biri. Sakura diyorlar şaka gibi.
İlk mesajımda demiştim iki mangaka da fizik kurallarının ağzına tükürdü diye. Ben elektiriğin gücüne dair konuşuyorum, yoksa Enel'de iş yok zaten. O güce sahip çocuk bile yenilmez normal şartlarda.Kim nerede dünyayı turladı? Bana manga sayfalarını atabilir misin?
Yok yapmadı ama yapabilir diyorsan en güçlü dört korsandan birisi olan Big Mom neden 48 saat boyunca Sunny Go'yu yakalayamıyor? Enel >>>> Big Mom mu?
Karaktersiz fanı olmam ben@Dante13 adam Enel fanı üzme adamı.
Çok ayrı düşünüyoruz Kaidou reis, her alanda Kata üstün bence.Her alanda Sakura ağır basıyor. Kata'nın meyvesinin olması bile dezavantaj. Sakura bir su tekniği yapsa, Kata pert.
Adam karaktersiz değildi yahu kendi yaşadığı ortamın cahilliğinden dolayı haklı olarak tanrı sanıyordu.Karaktersiz fanı olmam ben
Naruto'nun klonu vs bizim tayfanın tamamı desek bile Naruto tarafı çok güçlü kalıyor. Bir biju topa bakar.Luffy abartısız söylüyorum tek atar Sakura'ya. Sakura Luffy'nin savunmayı aşamaz, boş beleş biri. Sakura diyorlar şaka gibi.
Naruto gelse anca zorlar Luffy'i. Onda da Luffy yeni b.hakisi delik açar. Kurbağaları felan çağırıp kodlara girmesi gerekir onda da G4 ile tek yer.
Dof Sakura dansöz yapar oynatır. OP karakterleri dayanıklılık açısından çok uçuk bir seviyede. Sakura felan komik işler bunlar.Luffy önce gitsin iyileşebilen* Dof'a tek atsın. Sonra gider istese bile ölemeyen karaktere tek atar.
Evet hepsi bir sopa darbesiyle teke gidiyor çok dayanıklı evren One Piece.Dof Samuray dansöz yapar oynatır. OP karakterleri dayanıklılık açısından çok uçuk bir seviyede. Sakura felan komik işler bunlar.
Bırak DBZ karakterlerini pek çok Bleach ve Naruto karakteri Saitama'yı öldürebilir. Evet, bildiğin öldürür.Saitama vs Naruto,DBZ evreni açalım mı ? Çünkü sololar kendisi hani diyorum diyorum anlamıyorsunuz evrenlerin güçlerini birbirine uygulamak saçma olur yoksa Saitama'nın rakibi yok.