Bir Kaido fanı olarak LinLin dedim.
Herkesin 84 sene yaşayacağı ne malum de 70 yaşına varsın. Belki adam 50 yaşında ölecek?Türkiye'de yaşayabilmek için ömrümüzün bilmem kaçta kaçını saçma sapan işlerde çalışarak harcarken insanların yetmişi küçümsemeleri garip bence. :d
Karı herkesten almıyorki. Mesela balıkadamlardan almıyordu. Sadece merkez adada zenginlik içinde yaşamak isteyenlerden bir kaç gün alıyor o kadar.Herkesin 84 sene yaşayacağı ne malum de 70 yaşına varsın. Belki adam 50 yaşında ölecek?
Ee Yonko sonuçta, dışarda yaşasan rahat mı bırakacak? Şeker vereceksin tonla bu sefer, karşılayamazsan adanı yok eder.Karı herkesten almıyorki. Mesela balıkadamlardan almıyordu. Sadece merkez adada zenginlik içinde yaşamak isteyenlerden bir kaç gün alıyor o kadar.
Aynı zamanda 72den 60a, 60tan 50ye, 48den 40a, 36dan 30a düşüyor. Benim takıldığım nokta ömür değil zaten, kendine hayrı olmayan karakterin yönettiği ülkeye nasıl hayrı olsun? Gözü döndüğü zaman oğlunu bile öldürebilen veya arkadaşlarını yiyebilen, kritik bir anlaşma yaptığı güruhu(Germa) kendi amacı için kullandıktan sonra ihanet edip öldürme girişiminde bulunan, işini görüp çocuk sahibi olduktan sonra kocalarını kapı önüne koyan niteliksiz bir karakterdir Linlin. Totto Land'da görünen suni huzura istinaden insanların Linlin'e bu ankette oy vermelerini bir nebze anlıyorum da, karakter olarak sempati duyanları hiç anlamıyorum.70 de iyi ya. Zaten zorlama da yokmuş. İnsanlar gönüllü olarak verdiğine göre bu ülkedeki yaşamdan memnunlar demek ki.
Ne oldu gelişme mi var?@Montana usta açıklamaları güncelleme vakti gelmiş.
Ondan değil Linlin yaklaşmış o yüzden dedimNe oldu gelişme mi var?
"Big Mom çok acıkırsa sizi ve ailenizi yer" Maddesi eklenecektir.Ondan değil Linlin yaklaşmış o yüzden dedim
Acilen Zorocuları Linlin savunmaya çağırmalısın."Big Mom çok acıkırsa sizi ve ailenizi yer" Maddesi eklenecektir.