O hamleyi deneyeceğim ama o bile işe yaramazsa son kozum Doflamingo ve Crocodile ekleyeceğim ankete oylar bölünsün.Acilen Zorocuları Linlin savunmaya çağırmalısın.
O hamleyi deneyeceğim ama o bile işe yaramazsa son kozum Doflamingo ve Crocodile ekleyeceğim ankete oylar bölünsün.Acilen Zorocuları Linlin savunmaya çağırmalısın.
Kılıç kullanan hangisiyse o.@tesseract sen ne diyorsun usta?
Dünya Hükumeti'nin yönettiği yerde 50 sene sıkıntılı yaşayacağıma Linlin'in yönettiği yerde 40 sene rahat yaşamayı tercih ederim.Herkesin 84 sene yaşayacağı ne malum de 70 yaşına varsın. Belki adam 50 yaşında ölecek?
Mariejois'ten nadiren çıkıyorlar diye aklımda kalmış benim. Sabaody'ye gelmişlerdi bi, yıllar öncesinde de balıkadam adasına inmişti birisi. Roger zamanında da New World taraflarında Xebec'in eline düşmüştü öteki. Onun dışında farklı bir yere gittiklerine dair seri içerisinde bir bilgi hatırlamıyorum ben.Köpeğin tekinin gözüne batıp köle olma ihtimali mi daha yüksek yoksa azmış bir hayvanatın dişleri arasında parçalanarak ölme ihtimali mi? Kafamda net bir oran veremedim o yüzden emin değilim.
Kim feda etti. Biri öldü o da karşı taraf için çalışıyormuş. Momo bile daha çok iş yaptı.Olum nerede bırakıyor Sen Kaido diyorsun adamın çocuğu herifi bırakmış bi de saldırıyor. Samuraylar bir sonraki adım için canlarını feda etti
Yav o sıkıntılı bölgeler Yeni Dünya onlar da korsanların yüzünden öyle zaten. Tek tük de savaş lordlarının bulaştığı yerler var. Korsanlar olmasa millet takılıyo kafasına göre gösterildi yani.Dünya Hükumeti'nin yönettiği yerde 50 sene sıkıntılı yaşayacağıma Linlin'in yönettiği yerde 40 sene rahat yaşamayı tercih ederim.
Evet ama günün birinde sıkıntı yaşamayacağının garantisi yok. Dünyadan bihaber bir cahil değilsen kelle koltukta yaşarsın yani.Yav o sıkıntılı bölgeler Yeni Dünya onlar da korsanların yüzünden öyle zaten. Tek tük de savaş lordlarının bulaştığı yerler var. Korsanlar olmasa millet takılıyo kafasına göre gösterildi yani.