Ha oy atmamışsın ha karşıya oy atmışsın aynı şey zaten yav. Sandığa gitmeyen Dof fanı olur mu?Neyden bahsettiğini anlamadım Dof oy atmamışsın diyordunuz.
Ha oy atmamışsın ha karşıya oy atmışsın aynı şey zaten yav. Sandığa gitmeyen Dof fanı olur mu?Neyden bahsettiğini anlamadım Dof oy atmamışsın diyordunuz.
Keşke Sanji'ye oy atsa.Sen Sanjiye oy attın!
Valla yalan olmasın ben MW'nin Dof'tan çok Law savunduğunu gördüm. Dofçu olduğunu sonradan öğrendim.Keşke Sanji'ye oy atsa.
Tepki koyuyorum yada gözden kaçıyor gerek görmüyorum falandır hepsinin bir nedeni olur.Ha oy atmamışsın ha karşıya oy atmışsın aynı şey zaten yav. Sandığa gitmeyen Dof fanı olur mu?
Salla da salla yok artık daha neler.Valla yalan olmasın ben MW'nin Dof'tan çok Law savunduğunu gördüm. Dofçu olduğunu sonradan öğrendim.
En iyisi Linlin'in sistemi. Linlin öldükten sonra, ara sıra toplanan ruh vergisi de kalkar, mis gibi olurCharlotte ailesinin yönettiği, vergi için şeker ara sırada da ruh topladıkları ve bu vergiler karşılanmazsa canınızdan olacağınız bir dünya.
Ruhunu satmış olursun.En iyisi Linlin'in sistemi. Linlin öldükten sonra, ara sıra toplanan ruh vergisi de kalkar, mis gibi olur
Herkesten mi ruh alıyor ? Yanlış anlamış olabilirim sistemi :dRuhunu satmış olursun.
Aynen alıyor herkesten, maddelere veriyor.Herkesten mi ruh alıyor ? Yanlış anlamış olabilirim sistemi :d
Yine de Linlin'in sistemini tercih ederim.Aynen alıyor herkesten, maddelere veriyor.