Sen nerden biliyorsun olmadığını?nerden biliyorsun rogerda yara olduğunu??
Sen nerden biliyorsun olmadığını?nerden biliyorsun rogerda yara olduğunu??
ben vardır demedim olabilir dedim.artı op ta denk denilmişse öyledir,yok yenilmiş,yok wb de yara var roger da olmaz düşüncesini taşıyan sensin ben değil.nerden biliyorsun rogerda yara olduğunu??
sen iyi takip ettiğine eminmisin op ta geçen bilgeleri olmamış gibi yorum yapıyorsun,wb roger a denk denildi ,roger ve wb den güçlü adam yok tu dünyada onların zamanında.72 yaşında olan wb ye dünyanın en güçlüsü denildi.senin dediğine göre wb den güçlü adamlar varmış haliyle rogerdan da güçlü oluyorlarbi adam kk olduysa en iyi odur bence ama yinede rogerın dövüş gücünü görsek süpppper olacakmutlaka yenemeyeceği insanlarda olabilir ama bence wb onlardan biri değil
senle gereksiz tartışmalara girmek istemiyorum,op ta geçiyor tüm bilgiler,wiki de bile yazılı.sen gelmişsin yok öyle değil diyorsun.sana mı inanalım yoksa bu manga nın yazarı olan oda ya mızaten o muhabet biraz uzasa WB rogerdan güçlü çıkacak![]()
roger in wb de iz bıraktığını wb nin vucudunu sergilimesinden anlıyoruz. wb her yönüyle açık. roger vucudunu sergilemediği için onun vucudunun ne halde olduğunu bilmiyoruz. bu da roger in vucudunda iz yok anlamına gelmez. ikisindede aynı yaralardan olabilir.roger wb den üstündür . onunla kapışabildiğine göre birbirine yakın güçteler . wb ye kalıcı iz bıraktığına göre roger burun farkıyla daha güçlüdür ki ztn adam korsanlar kralı![]()
iyi güzel demişsin biraz abartmıışım başkası yenebilir die ama enel gibi güçlü kk lıkla alakası olmayan kişilerde olabilir.sen iyi takip ettiğine eminmisin op ta geçen bilgeleri olmamış gibi yorum yapıyorsun,wb roger a denk denildi ,roger ve wb den güçlü adam yok tu dünyada onların zamanında.72 yaşında olan wb ye dünyanın en güçlüsü denildi.senin dediğine göre wb den güçlü adamlar varmış haliyle rogerdan da güçlü oluyorlar