Arkadaşım çeviriyi tam okumadın galiba...şansla kral oldu diyorsun öylemi tamam bunu üzerine yorum olmaz diyorum...
Wb=Roger deniyor her ne kadar böyle densede Roger ın daha güçlü olduğuna inanıyorum aynı Jimbei ve Arlong un eşit denmesi gibi 2 sinede eşit dendi ama Jimbei ile Arlong arasında hayvani bir güç farkı var Wb ile Roger arasında o kadar olmasa da bir fark olduğuna inanıyorumherkez takmış yaraya.luffy lucci yi yendi demi,ondan güçlü oluyor,ama ayağı kalkamıyordu bir sürü yarası vardı,şimdi de denk denilen iki adam vs edecek birinde yara olacak diğerinde olmayacak mı diyorsunuz.sizin dediğinize göre roger ı kimse zorlamadı kimse temas bile edemedi.garp bile demiş wiki yi düzgün okuyun şansı yaver gitti ği için kk olmuş diye...demek gelleni gideni rahat yenmemiş bide denmiş wb=roger,siz hala zorluyorsunuz yok rager kraldı odaha güçlü diye,ideal ve arzular farklıdır ondan .
ben demiyorum garp diyor ve wiki de geçiyor.şansla kral oldu diyorsun öylemi tamam bunu üzerine yorum olmaz diyorum...
o wikide geçen shiki olayı taktınız bu wikiye o site sürekli günceldir bilgileri 100 de 100 doğru değil zaman geçtikçe bilgiler yenileniyor yanlış olanlar düzeltiliyor 2 ay sonra orada bambaşka şeyler yazacakben demiyorum garp diyor ve wiki de geçiyor.
düzeltilirse haklısın,garp böyle bir söz demedi derim,düzeltilmezse de ben haklı olurum.şuanlık ben haklı gibi duruyorumo wikide geçen shiki olayı taktınız bu wikiye o site sürekli günceldir bilgileri 100 de 100 doğru değil zaman geçtikçe bilgiler yenileniyor yanlış olanlar düzeltiliyor 2 ay sonra orada bambaşka şeyler yazacak
şu linki at okuyayım bidüzeltilirse haklısın,garp böyle bir söz demedi derim,düzeltilmezse de ben haklı olurum.şuanlık ben haklı gibi duruyorum